Met deze truc vind je altijd de laagste prijs op AliExpress

Tech Noah Korevaar 13 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Producten op AliExpress zijn vaak zo goedkoop, dat te mooi lijkt om waar te zijn. In de meeste gevallen weet de kwaliteit echter toch te verassen. Dat is de magie van China, waarmee we je elke week kennis laten maken middels onze AliExpress-lijstjes. Hier vind je onze lijstjes met de beste koopjes en gadgets. 

Altijd de beste prijs op AliExpress

Toch kun je nog bedrogen uitkomen op het platform. Bijna elk product is continu afgeprijsd, waardoor je denkt dat je de beste deal hebt. Dat is echter niet waar. Prijzen veranderen continu, waardoor de kans groot is dat je eigenlijk teveel betaalt. Soms scheelt het amper, maar het kan ook tientallen euro’s schelen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste AliExpress koopjes en tips in je mail!
[revue_subscribe]

AliExpress

Bovendien worden de meeste producten door talloze verkopers aangeboden. Elk met hun eigen prijzen, aanbiedingen en acties. Hoe zorg je dat je toch de beste prijs krijgt? Gelukkig is er een simpele tool die je daarbij kan helpen. Maak kennis met Aliprice.

Aliprice is een website die voor jou de prijzen op AliExpress in de gaten houdt. Daarnaast kun je ook een extensie installeren, waardoor je op je laptop of computer direct de beste prijzen te zien krijgt. Het werkt allemaal zeer simpel: je zoekt op AliExpress eerst het product op dat je wilt kopen. Vervolgens plak je de URL in AliPrice, en druk je op de zoekknop. Overigens kun je ook zoeken met een foto.

AliPrice: prijsgeschiedenis en verkopers

Vervolgens krijg je de prijsgeschiedenis van je product te zien. Opeens wordt het duidelijk hoe duur het product de afgelopen maanden is geweest. Misschien is je hebbeding net een stuk prijziger geworden, waardoor je er eigenlijk teveel voor betaalt.

AliPrice AliExpress prijzen

Daarnaast is er een tabje genaamd ‘Same Product’. Door daarop te klikken krijg je een overzicht met alle verkopers die je product aanbieden, gesorteerd op prijs. Zo vind je de beste deal, of kun je bijvoorbeeld verkopers vinden die wel gratis je product verschepen. Het kost maar een paar seconden om te bekijken, maar scheelt je een hoop geld.

Vervolgens blijft er een tabblad over: ‘Reviews’. Dat is een pagina waar je overzichtelijk alle reviews en foto’s van het product te zien krijgt. Dat kan ook op AliExpress zelf, maar hier is het allemaal net een stukje overzichtelijker. Ideaal dus.

Verder maakt de website reclame voor bepaalde verkopers, maar dat kun je tijdens het gebruik makkelijk negeren. Al met al dus een onmisbare tool voor elke AliExpress-shopper. Ben je nog op zoek naar hebbedingetjes? Je vindt er honderden in ons speciale dossier. Of leer hoe AliExpress werkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen