Amazon dropt 25% korting op deze veelbesproken iPhone

Deals Mark Hofman 13 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie een iPhone wil bemachtigen, moet diepe zakken hebben. Dat is al jaren het geval en zal waarschijnlijk ook zo blijven. Aanbiedingen op de telefoons van Apple zijn zeldzaam en daarom is deze deal van Amazon echt het vermelden waard.

De webshop gooit namelijk 25% korting op een model dat anno 2023 niet meer te krijgen is. Het gaat om de iPhone 13 mini: een van de meest besproken toestellen van de afgelopen twee jaar.

iPhone 13 mini: het einde van een tijdperk

De iPhone 13 mini is de tweede generatie van de mini-telefoon die Apple op de markt bracht. In 2020 verscheen de 12 mini met een aantal discutabele elementen, zoals een extreem tegenvallende accuduur. In 2021 maakte Apple het, wat ons betreft, goed met de iPhone 13 mini.

Het kleine model uit de line-up van dat jaar wist indruk op ons te maken. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het compacte ontwerp ons dan ook bijzonder goed lag. Maar waar de 12 mini een jaar eerder vrij teleurstellend was, zorgden een verbeterde accuduur en nieuwe chipset ervoor dat de iPhone 13 mini een genot was.

Helaas is dat genot wel van korte duur geweest, want sinds dit jaar heeft Apple alweer afscheid genomen van het mini-model. Simpelweg omdat het niet zo goed verkocht als het bedrijf in eerste instantie had gedacht.

Hoewel de nieuwe Plus-variant van de iPhone 14 nog meer tegenvalt, is de kans vrij klein dat de iPhone 13 mini ooit nog een opvolger krijgt. Het is dus nu het moment om de veelbesproken smartphone, mocht je daar interesse in hebben, te bemachtigen.

iPhone 13 en 13 mini
De mini en zijn grotere broer (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

Amazon geeft 25% korting

Bij WANT willen we je natuurlijk met alle liefde helpen bij het kiezen van een nieuwe Android-telefoon of iPhone. Wat dat betreft is de iPhone 13 mini een perfect voorbeeld, want het toestel is ideaal voor fans van compacte smartphones. Zeker gezien zijn prestaties én de korting die hij van Amazon krijgt.

Het model met 512GB aan opslagcapaciteit kost je op dit moment namelijk niet 1156 euro (adviesprijs), maar slechts 862 euro. Best wel een lekkere deal, als je het ons vraagt.

Google en Samsung gaan lekker, maar hoe zit het met de opvouwbare iPhone?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen