Amazon Prime: deze titels komen in januari naar de streamingdienst

Films & Series Jeroen Kraak 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kerst moet nog komen, maar Amazon Prime Video heeft nu al het programma voor januari bekendgemaakt. Dit kun je verwachten.

Afgelopen maand zagen we een aantal Nederlandse originals naar Amazon Prime Video komen. Zo zien we in Over Grenzen meer over hoe de douane proberen de drugssmokkel een halt toe te roepen en krijgen we in Donnie op de Monnie een beeld van de levensstijl van rijken in ons land. Aankomende maand zie je vooral Amerikaanse titels. Wij lichten de vier nieuwe originals van Amazon Prime uit.

The Tender Bar – 7 januari

Van The Tender Bar mogen we best wel wat verwachten. Deze Amazon Prime-film is gebaseerd op het gelijknamige boek van J.R. Moehringer die daarvoor een Pulitzer won. De regie is handen van George Clooney en de hoofdrollen zijn voor Ben Affleck en Tye Sheridan. In deze film zien we het verhaal van J.R. Sheridan, een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar. Zijn oom Charley is de barman en de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren.

Hotel Transylvania: Transformania – 14 januari

Van de bar naar het hotel, maar wel een rare plaats om te verblijven. We hebben het natuurlijk over Hotel Transylvania. De bekende Drac and the Pach zijn terug zoals je ze nog nooit hebt gezien. Als Van Helsing’s mysterieuze uitvinding, de Monsterfication Ray, de mist ingaat en daarbij Drac en zijn vrienden veranderen in iets heel engs: mensen. Hoe dit afloopt zie je op Amazon Prime.

As We See It – 21 januari

In deze serie op Amazon Prime volgen we drie kamergenoten van rond de twintig met autisme. Ze proberen een baan te vinden en te houden, vrienden te maken en verliefd te worden. Kortom, alles wat hun leeftijdsgenoten ook doen. Toch is dat voor hen natuurlijk niet zo makkelijk.

The Legend of Vox Machina – 28 januari

We sluiten de maand af met een animeserie op Amazon Prime die gebaseerd is op de karakters en avonturen van Critical Role’s eerste livestreamed RPG. We volgen een groep buitenbeentjes die gek is op zuipen en knokken. Om hun oplopende barrekening te betalen belanden ze in een zoektocht om het rijk Extandria te redden van duistere krachten. Hoe het afloopt zie je op de streamingdienst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen