Amazon Prime Video: deze films en series komen in november

Films & Series Jeroen Kraak 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is bijna november en dus komen de streamingdiensten met nieuwe programmering. Vandaag lees je alles over Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video is de goedkoopste streamingdienst van Nederland. Voor 2,99 euro per maand krijg je toegang tot veel titels, waaronder ook een aantal exclusieve originals. Zo zie je onder andere The Boys en de heren van The Grand Tour. Daarnaast zie je ook een aantal grote films zoals de Harry Potter-reeks. Ook in november komen er een aantal nieuwe titels langs. Wij zetten ze op een rijtje.

Amazon Prime Video in november

In tegenstelling tot Netflix is november eigenlijk een extreem rustige maand voor Amazon Prime Video. Er komen dan ook niet veel nieuwe originals uit. Diegene die wel komen, zie je hieronder in het overzicht. Daaronder staan een aantal overige titels die niet speciaal door Amazon zijn gemaakt, maar wel zeker de moeite waard zijn.

Gunpowder Milkshake – 5 november

Sam is dochter van huurmoordenaar Scarlet. Haar moeder moest haar gedwongen verlaten en nu wordt ze opgevangen door The Firm, de organisatie waarvoor haar moeder werkte. Ze treedt in haar voetsporen en wordt zelf huurmoordenaar. Als Sam ouder is heeft ze zelf een jong meisje onder haar hoede. Dat zet alle zaken op zijn kop.

Always Jane – 12 november

De moeilijke families houden maar niet op bij Amazon Prime Video. Jane Noury woont met haar familie op het platte land en moet een weg vinden tussen vrienden, familie en school. Haar familie vindt humor in het dagelijkse leven, in tegenstelling tot Jane. Zij wil het liefst weg.

The Wheel of Time – 19 november

Wordt dit de nieuwe Lord of the Rings van Amazon Prime Video? De boeken van deze fantasy-serie zijn 90 miljoen keer verkocht en speelt zich af in een epische wereld vol magie. Alleen bepaalde vrouwen hebben hier toegang toe. In de serie wordt Moiraine gevolgd, die lis is van een machtige organisatie. Ze begint een reis met vijf jonge mannen en vrouwen waarvan een de herboren draak zal zijn die de mensheid zal redden of vernietigen.

Hanna (seizoen 3) – 24 november

Hanna is een van de populaire series op Amazon Prime Video. In de serie wordt een meisje gevolgd dat opgegroeid in het bos. Ze is gecreëerd door een sinistere organisatie en getraind om een huurmoordenaar te worden. Ze wil die organisatie nu van binnenuit vernietigingen. Nieuwe vijanden beginnen haar plannen echter te vermoeden waardoor ze onder druk komt te staan.

Verder op Amazon Prime Video

  • Hausen S1 – 01.11.2021
  • A Man Named Scott – 05.11.2021
  • Infinite – 11.11.2021
  • Mayor Pete – 19.11.2021
  • Anni Da Cane – 26.11.2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen