Amazon Prime Video trapt vierde seizoen The Boys op deze datum af

Films & Series Mark Hofman 23 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Video heeft, na lang wachten, eindelijk bekendgemaakt wanneer het vierde seizoen van The Boys van start gaat. Iemand al zin in juni?

Het vierde seizoen van de Amazon Prime Video-hit The Boys laat al even op zich wachten. De laatste aflevering van seizoen 3 verscheen alweer op 8 juli 2022. Dat is dus twee jaar geleden deze zomer.

Gelukkig voor ons gaat het zover niet komen, want Amazon Prime Video brengt de eerste drie afleveringen van het veelbesproken vierde seizoen al uit in juni. Eindelijk!

Amazon Prime Video brengt The Boys terug in juni

Dat The Boys terug zou keren met een vierde seizoen stond al vast, maar wanneer precies leek een beetje het vraagstuk van de eeuw te worden (om en nabij). Daar komt nu verandering in, vanaf 13 juni gaat het vierde seizoen van start.

Amazon Prime Video weet zelf echter ook wel dat fans lang hebben moeten wachten op het nieuwe seizoen dat uit acht afleveringen bestaat. Daarom komt het met een kleine meevaller en dropt het op 13 juni de eerste drie afleveringen van het seizoen.

De laatste aflevering van seizoen 4 verschijnt dus op 18 juli 2024, ruim twee jaar later dan de laatste aflevering van het derde seizoen. Daarmee wordt het verhaal van Homelander en Victoria Neuman afgesloten en zien we of het Butcher eindelijk lukt om de superheld op zijn plek te zetten.

In december kregen we daarvan de onderstaande teaser.

Wie krijgen we allemaal te zien?

Uiteraard keren er een hoop bekende, maar ook een aantal nieuwe, gezichten op in het vierde seizoen van The Boys.

De Amazon Prime Video-serie haalt Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, and Cameron Crovetti. New to the cast this year are Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan.

Is wel fijn, want zoals gezegd is het dus wel even geleden dat we deze mensen hebben gezien. Na de laatste aflevering van het derde seizoen zagen we echter nog wel de Gen V-spin-off.

Amazon Prime laat eerste beelden spectaculaire The Boys spin-off zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen