Among Us wordt dankzij deze toevoeging compleet anders

Games Jelle van Es 28 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de grootste gamehits van het afgelopen jaar is toch wel Among Us. De game werd vorig jaar enorm veel gespeeld, maar is vandaag de dag nog zeker de moeite waard.

Binnenkort is het ook mogelijk om Among Us te gaan spelen op de spelcomputers als de PlayStation 4, 5, Xbox One en Series X. En nu heeft de ontwikkelaar een grote nieuwe verandering aangekondigd.

Among Us wordt anders door deze aanpassing

De verandering is te vinden in de rol van de Imposter. Zij krijgen de mogelijkheid om als een Shapeshifter aan de slag te gaan. Daarmee heb je de mogelijkheid om je te verkleden als een Crewmate. Je kunt je dan verkleden als elke Crewmate die op dat moment nog in leven is. Wanneer je een moord pleegt, dan trek je dat kostuum aan en loop je vrolijk weg. Als je dat dan doet en je wordt betrapt, dan kun je dus een onschuldig iemand laten beschuldigen. Hoe het precies in zijn werk gaat, zie je in de onderstaande video van Among Us.

Het duurt overigens nog wel even voordat je met de nieuwe content van Among Us aan de slag kunt gaan. De ontwikkelaar heeft het nu aangekondigd, maar moet eerst nog een andere update uitrollen voordat deze update er komt. Bovendien zul je niet altijd standaard een Shapeshifter kunnen gaan worden. Er is per potje een bepaalde kans dat je een Imposter wordt met deze mogelijkheid.

Ook kansen voor Crewmates?

Met deze toevoeging aan Among Us is het logisch dat Crewmates straks ook iets meer opties hebben om deze nieuwe Imposters te ontmaskeren. De kans is groot dat we daar binnenkort meer over gaan horen.

Among Us komt gratis naar Xbox en ook naar de PlayStation

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen