Among Us komt gratis naar Xbox en ook naar de PlayStation

Games Jelle van Es 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Among Us is zonder twijfel de grote gamehit uit 2020, die vandaag de dag nog veel gespeeld wordt. Mocht je hem nog niet hebben gespeeld omdat je enkel een PlayStation of Xbox-console hebt, dan hebben we goed nieuws.

Want Among Us heeft eindelijk een datum gekregen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Bovendien kun je hem op de Xbox gratis scoren!

Among Us naar de Xbox en PlayStation

Op 14 december kun je losgaan op de PlayStation- en de Xbox-spelcomputers met Among Us. Daarbij is het vooral interessant om de game op de Xbox te gaan spelen. Daar wordt de game namelijk onderdeel van de Xbox Game Pass. Dat betekent dat wanneer je een actief abonnement hebt, je de game gratis kunt binnenhalen. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Among Us
De game op de Xbox Series X (Afbeelding: Microsoft)

Naast de digitale versies van Among Us voor de PlayStation en Xbox, komen er ook speciale fysieke versies van de game uit. Zo krijg je de Among Us’ Crewmate Edition, die naast de fysieke disc voorzien wordt van digitale wallpapers, stickers en alle DLC. Verder krijg je een Skeld Map Poster er bij en een holographic access card. Deze versie gaat 29,99 euro kosten. Mocht je iets mer geduld hebben, dan kun je ook nog de zogenaamde Imposter Edition en de Ejected Edition kopen.

Lente van 2022

Deze speciale versies van Among Us staan gepland voor de lente van 2022. De Imposter Edition bevat alles dat de Crewmate Edition ook heeft, maar doet daar een speciale pin, een lanyard en een crewmate knuffel met kroon bij. Tot slot breidt de Ejected Edition dit allemaal uit met een speciale steelbook case, een deken in de stijl van de game en een red imposter beanie. Deze versies gaan 49,99 en 89,99 euro kosten. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Ook Fortnite doet nu de populaire game Among Us na

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen