Immens populaire game Among Us wordt nog heel veel beter

Games Mark Hofman 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de meest toegankelijke en populaire games van de afgelopen twee jaar is zonder twijfel Among Us. Deze combinatie tussen Weerwolven en Wie is de Mol? heeft menig consument zonder twijfel weten te vermaken. En het wordt beter

Tijdens de Game Awards 2021 heeft ontwikkelaar Innersloth een nieuwe versie van Among Us aangekondigd. Geloof me als ik zeg dat het huidige spel in het niets staat van wat de mogelijkheden zijn met de nieuwe variant.

Among Us: het epische spel in VR

Ik denk dat ik weinig mensen uit hoef te leggen wat er anders is aan Among Us VR. De nieuwe game van Innersloth zorgt er niet alleen voor dat je het spel anders beleeft dan ooit te voren, maar ook dat het aanzienlijk spannender wordt. Waar je op de console of de smartphone de omgeving van bovenaf kunt bewonderen (en de indringer aan ziet komen), moet je in deze versie toch steeds over je schouder kijken. Terwijl jij je taken als bemanningslid uitvoert, uiteraard.

Verder werkt Among Us VR gewoon hetzelfde als het origineel. Je speelt met vier tot tien spelers, moet je taken voltooien en doet dat op één map. Of er op een later moment nog andere levels toegevoegd worden is op dit moment nog niet bekend. Wat we overigens ook nog niet weten is wanneer we precies aan de slag kunnen met deze epische versie van Among Us. Maar dat we er nu al zin in hebben mag duidelijk zijn.

Game Awards 2021

Gisteravond waren de jaarlijkse Game Awards en we moeten zeggen dat we aangenaam verrast zijn. Tijdens de show kwamen er verschillende trailers naar buiten en werden er toffe aankondigingen gedaan. Naast de VR versie van Among Us hebben we ook nog heel veel meer gezien. Zo werd bijvoorbeeld het langverwachte vervolg van Alan Wake aangekondigd.

Alan Wake 2 onthuld: klassieker krijgt langverwacht vervolg

Interesse in deze titel? Jelle vertelt je in bovenstaand artikel alles wat je moet weten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen