Among Us downloaden voor de Nintendo Switch? Zo doe je dat!

Games Sam Dille 9 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Among Us is een van de populairste games van dit moment. De multiplayer-game verbreekt record naar record en is zelfs de meest gespeelde game ooit. Geen wonder dus dat het spel nu ook op de Nintendo Switch te spelen is.

Het spelen van Among Us op de Nintendo Switch heeft een hoop voordelen die je zeker niet wil missen. Zo kun je veel makkelijker met vrienden tegelijk spelen. Among Us is heel eenvoudig te downloaden via de Nintendo e-shop. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de stappen op een rij gezet.

Zo download je Among Us in de Nintendo eShop

Among Us staat dus in Nintendo eShop. De Nintendo eShop vind je door op het oranje boodschappentasje onder de games te klikken. Selecteer vervolgens welk account je wil gebruiken. Om de game in de virtuele winkel te vinden is de makkelijkste optie natuurlijk om ‘Among Us‘ in de zoekbalk te typen. Selecteer de game en je komt op de gamepagina. Hier zie je wat schermafbeeldingen en informatie. Als je de game wil aanschaffen klik je op ‘Naar het aankoopscherm’.

Nintendo eShop
Klik op dit pictogram om bij de Nintendo eShop te komen (Afbeelding: Nintendo)

Als het goed is zie je nu de verschillende betaalopties onder elkaar. De game kost 4,29 euro. Je kunt Among Us betalen met je creditcard, een Nintendo eShop card of PayPal. Kies je betaalmethode en volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm. De game neemt gelukkig niet veel ruimte op je systeem in beslag, want deze is slechts 448 MB. Als je toch met te weinig ruimte zit kun je het beste kijken naar Micro SD-kaarten voor Nintendo Switch. Deze is zelfs speciaal voor de Switch.

Nintendo Switch-Online account

Voordat je nu heel enthousiast gaat beginnen met gamen moet je dit even goed checken. Je kun namelijk alleen Among Us spelen als je een Nintendo Switch Online-abonnement hebt. Among Us is een online multiplayer-game, wat betekent dat je je moet abonneren op de online service van Nintendo.

De Nintendo Switch Online-service begint bij 3,99 euro per maand. Ben je van plan om voor langere tijd online te gamen kun je beter 7,99 euro betalen voor drie maanden. Je kunt zelfs een jaarabonnement aanschaffen. Hiervoor betaal je 19,99 euro per jaar. Nu alles geregeld is kun je eindelijk starten met gamen. Veel plezier!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen