3 top Android-smartphones die alleen vandaag goedkoper zijn bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT struinen dagelijks het internet voor je af om de scherpste deals voor jou te vinden. Vandaag drie uitmuntende Android-smartphones bij Bol.com.

Bol.com heeft elke dag de dagdeal. Dat betekent dat alleen op die dag een bepaald product met korting is aan te schaffen. Vandaag zijn het Android-telefoons. Wij zetten drie toppers voor jou op een rijtje die je nu voor minder koopt.

Deze Android-telefoons zijn goedkoper bij Bol.com

Ben je benieuwd welke Android-telefoons wij jou aanbevelen? Speciaal voor jou hebben we er drie gekozen uit verschillende prijsklassen. Hier komen ze.

#1 Samsung Galaxy A04

We beginnen met de goedkoopste smartphone in deze lijst. Dit is een ideaal model voor mensen die niet te veel willen uitgeven en alleen basisfuncties zoals WhatsApp gebruiken en af en toe wat streamen. Dat kan allemaal prima met de Samsung Galaxy A04 bij Bol.com.

Dit toestel beschikt over een 6.5-inch infinity-scherm, waardoor je jouw dagelijkse content scherp ziet. Met de 2 megapixel macrocamera breng je alles haarscherp in beeld. Je hebt dit Samsung-toestel nu met 19 procent korting voor 125 euro.

Samsung Galaxy a04 bol.com
Een budgettopper. (Afbeelding: Samsung)

#2 Fairphone 4 5G 256 GB met Android

In de Android-middenklassers vinden we de Fairphone 4 terug en dat is een bijzonder toestel van Nederlandse makerij. Dit is een duurzame smartphone, want alle materialen voor het toestel worden eerlijk ingekocht. Daarnaast kun je kapotte onderdelen makkelijk repareren, waardoor het een duurzaam beestje is.

Maar deze Android-smartphone heeft ook gewoon hele interessante specs. Zo zit er onder de motorkap de snelle Snapdragon 750-chip. Het 6.3-inch Full HD-scherm zorgt voor prima beelden. Je hebt het toestel nu met 65 euro extra Select-korting voor 589 euro.

Fairphone 4
Open en hartstikke bloot (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

#3 Samsung Galaxy Z Flip 4 bij Bol.com

Als laatste in de lijst een echt toptoestel: de Samsung Galaxy Z Flip 4. Deze opvouwbare Android-smartphone is hartstikke handig en ziet er ook nog eens prachtig uit. Het 6.7-inch Amoled-scherm laat je alles in topkwaliteit zien.

Onder de motorkap van dit Android-model zit een octa core processor die razendsnelle prestaties levert. Met de twee camera’s aan de achterkant maak je prachtige kiekjes. Zowel het 256 GB als het 512 GB-model zijn ruim 100 euro goedkoper, waardoor je respectievelijk 919 euro en 979 euro betaalt.

Samsung Galaxy Z Flip 4
FLIP! (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Samsung Galaxy Z Flip 5 lijkt grootste minput toch echt te tackelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen