Samsung Galaxy Z Flip 5 lijkt grootste minput toch echt te tackelen

Smartphones Mark Hofman 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoewel zijn voorganger op dit moment de beste opvouwbare clamshell-smartphone is, lijkt de Samsung Galaxy Z Flip 5 zijn zaken beter op orde te hebben. Een nieuw lek omtrent de Android-telefoon verwijst naar een minpunt dat eindelijk getackeld lijkt te worden.

We moeten nog maanden wachten op de Samsung Galax Z Flip 5 en de Galax Z Fold 5, maar geruchten rondom de telefoons vliegen ons om de oren. Gaat Samsung eindelijk de pijnpunten aanpakken waar we stiekem al een paar jaar mee te maken hebben?

Samsung Galaxy Z Flip 5 doet het eindelijk!

Betrouwbare website SamMobile geeft aan dat de Samsung Galaxy Z Flip 5 eindelijk voorzien wordt van een groter beeldscherm. Uiteraard niet aan de binnenkant van de Android-telefoon, maar juist aan de buitenkant. Een probleem waar veel gebruikers de laatste jaren toch tegenaan liepen.

Indien het huidige model is dichtgeklapt hou je een klein 1.9-inch AMOLED-beeldscherm over. Groot genoeg om een paar kleine zaken als meldingen of tijd aan te geven, maar zeker niet genoeg om het toestel ook daadwerkelijk te gebruiken. De Samsung Galaxy Z Flip 5 brengt daar dus verandering in.

Net als bij de OPPO Find N2 Flip het geval is, zal het beeldscherm bijna een volledige helft in beslag nemen. Hierdoor kun je als gebruiker makkelijker navigeren, foto’s nemen of snelle aantekeningen maken.

Om duidelijk te maken hoe dat er precies uit komt te zien hebben de mensen van SamMobile renders van de Samsung Galaxy Z Flip 5 laten maken.

Samsung Galaxy Z Flip 5 lijkt grootste minput toch echt te tackelen
Een voorproefje op de toekomst (Afbeelding: SamMobile)

Meer kleurtjes = meer beter

Display Supply Chain Consultants CEO Ross Young springt vandaag in op het nieuws. De betrouwbare analist weet te melden welke kleurenopties er in 2023 gepaard gaan met de twee nieuwe opvouwbare smartphones van Samsung.

De Samsung Galaxy Z Flip 5 zal bijvoorbeeld verkrijgbaar zijn in de kleuren beige, grijs, lichtgroen en lichtroze. De Galaxy Z Fold 5 in de kleuren beige, zwart en lichtblauw.

Uiteraard is de kans heel erg klein dat Samsung het bij deze simpele houdt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf voorziet zijn Android-telefoons doorgaans van ruige kleurenopties als ‘ohmijnhemelblauw’ en ‘krijgnoudegrijs’. Misschien een beetje overdreven, maar je snapt m’n punt.

ChatGPT vervangt je peperdure personal trainer en helpt je met afvallen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen