Animal Crossing: New Horizons viert eerste verjaardag met nieuwe content

Games Jelle van Es 17 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Bijna een jaar geleden verscheen Animal Crossing: New Horizons. Net op het moment dat we te maken kregen met de eerste lockdown. Uit die crisis zijn we nog niet, maar de game is een jaar na zijn release nog springlevend.

Om de eerste verjaardag te vieren, brengt Nintendo morgen voor Animal Crossing: New Horizons een update uit, die een aantal nieuwe dingen met zich mee brengt. En wij zetten dat graag even op een rij.

De vernieuwingen in Animal Crossing: New Horizons

1. Voorwerpen met een Sanrio-thema

Ik moet eerlijk zeggen dat Sanrio mij niks zegt, maar ik ken het thema wel. Het bekendste personage uit deze wereld is Hello Kitty. Dus als jij een liefhebber bent van alles wat schattig is, dan is het goed om te weten dat er er vanaf 18 maart nieuwe voorwerpen en bewoners met Sanrio-thema beschikbaar zijn. Ook komen eind maart amiibo-kaarten opnieuw uit van het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack. Met de zes amiibo-kaarten uit het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack kun je speciale bewoners uitnodigen op je kampeerplek en ze zelfs laten verhuizen naar je eiland. Heb je ze al in een eerst stadium aangeschaft, dan krijg je op 18 maart met de nieuwe update er toegang toe.

Animal Crossing: New Horizons
Hello Kitty (Afbeelding: Nintendo)

2. Upgrade voor de Eigen ontwerp-app op de Nookphone

De tweede update die je op 18 maart krijgt in Animal Crossing: New Horizons bestaat uit een update voor de Eigen ontwerp-app. De eerste update bestaat uit vier nieuwe speciale ontwerpstijlen en 100 extra plekken om je creaties te bewaren (50 eigen ontwerpen en 50 speciale ontwerpen). De tweede geeft je de mogelijkheid om het ontwerp-uitwisselpunt in de winkel van de Zusjes Able direct aan de app ‘Eigen ontwerp’ toe te voegen. Op die manier krijg je toegang tot meer dan 12 miljoen geüploade eigen ontwerpen.

Alles net wat makkelijker (Afbeelding: Nintendo)

3. Nieuwe seizoensgebonden voorwerpen

Daarnaast krijg je met de nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update een aantal nieuwe seizoensgebonden voorwerpen. Dus neem een kijkje in de catalogus en bij de Zusjes Able. Ook kun je het scheetkussen (26 maart tot 1 april) voor 1 april, speciale galavoorwerpen en -kleding (1 april tot 30 april), een forsythia-boom ter ere van Boomplantdag (1 april tot 10 april) en de ouderwetse wereldbol voor Natuurdag (15 april tot 22 april) verwachten!

Genoeg te ontdekken (Afbeelding: Nintendo)

4. Switch Lite voor Nintendo Switch Online-leden

Mocht je een actief Nintendo Switch Online-abonnement hebben, dan is er ook goed nieuws. Met de nieuwe update heb je namelijk de mogelijkheid om een Nintendo Switch Lite in de game te bestellen. Die komt bovenop het Nook Inc.-tapijt dat al exclusief voor die leden in de catalogus is te bestellen.

Versier je huis (Afbeelding: Nintendo)

5. Konijnendag komt er weer aan

Omdat het nu dus een jaar geleden is dat we voor het eerst aan de slag konden gaan met Animal Crossing: New Horizons, is dit ook het moment dat we bepaalde evenementen voor de tweede keer meemaken. Zo begint op 28 maart weer het Konijnendag-evenement en zien we de terugkeer van Zipper. Tijdens het evenement is het mogelijk om allemaal eieren te vinden. Deze kun je gebruiken voor doe-het-zelfplannen. Op 4 april tijdens Konijnedag zelf kun je het inruilen bij Zipper voor meer beloningen.

Weer eieren zoeken (Afbeelding: Nintendo)

6. Toon je eigen Animal Crossing: New Horizons-eiland via de Eilandpromotor

Op 24 maart krijgt de game een nieuwe update. Je kunt dan aan de slag met de zogenaamde Eilandpromoter. Daarmee heb je de mogelijkheid om screenshots en video’s van de Nintendo Switch over te dragen naar je smartapparaat en vervolgens te uploaden naar de site van de Eilandpromotor. Je kunt dan digitale posters en speciale reisvideo’s maken die de beste eigenschappen van je eiland in de schijnwerpers zetten. Download en deel deze creaties op social media om je eiland te promoten! De optie zal overigens slechts tijdelijk beschikbaar zijn.

Laat zien hoe mooi je eiland is (Afbeelding: Nintendo)

Kortom, voorlopig is er weer genoeg te beleven in Animal Crossing: New Horizons. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen