Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fortnite Season 6 Battle Pass brengt Lara Croft en Neymar

Fortnite Season 6 is inmiddels begonnen. Sinds gisteren kon je losgaan met de nieuwe content en die brengt natuurlijk een hoop veranderingen. Via de Fortnite Season 6 Battle Pass krijg je uiteraard weer een lading aan nieuwe skins om vrij te spelen.

De meest interessante skin die de Fortnite Season 6 Battle Pass met zich meebrengt, is die van Lara Croft. De toevoeging van de heldin is er ter ere van het vijfentwintig jarig bestaan van de serie. Maar er is natuurlijk meer.

De Fortnite Season 6 Battle Pass

Zoals gewoonlijk bestaat ook de Fortnite Season 6 Battle Pass uit 100 Tiers, waarbij elke tier je een bepaalde bonus geeft. Daar zitten dus ook skins bij. De eerst krijg je gelijk bij aanschaf van de Battle Pass. Je krijgt dan een nieuwe skin voor Agent Jones. Lara Croft krijg je bij Tier 15. Vervolgens krijgt Lara ook nog een aantal alternatieve outfits. De onderstaande tweet vat dat mooi samen.

Op Tier 29 krijg je Tarana, op Tier 50 pak je Raz en op Tier 68 speel je de gekke grote kip Cluck vrij. Met Raven krijg je een personage uit DC’s Teen Titans. En tot slot is Tier 100 weggelegd voor de Spire Assassin. Maar dan moet je wel wat uurtjes in de game stoppen. Daarnaast is het ook bekend gemaakt dat voetballer Neymar op één of andere manier een rol gaat spelen in de game. Of hij ook onderdeel gaat zijn van de Battle Pass of dat je hem op een andere manier kunt vrijspelen, dat is nog niet bekend. Bekijk hieronder de trailer.

Nog meer skins

Daarnaast zullen er ook bepaalde skins beschikbaar worden gesteld die onderdeel zijn van challenges, waardoor je nog meer dingen vrij kunt spelen buiten de Battle Pass. Hoe dat precies in zijn werk gaat, dat wordt later bekendgemaakt.

Fortnite Season 6 Zero Crisis Finale gameplay vind je hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!