Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 mrt 2021

Fortnite Season 6 Zero Crisis Finale gameplay vind je hier

Mocht je een liefhebber zijn van de game, dan is de kans groot dat je inmiddels al aan de slag bent gegaan met Fortnite Season 6. Die is namelijk vandaag verschenen. En het nieuwe seizoen begint met een stuk dat je in je eentje speelt.

Daarmee pakt Fortnite Season 6 een primeur. Want het is voor het eerst dat je een stukje singleplayer-ervaring krijgt voordat je er daadwerkelijk mee aan de slag kunt gaan. Mocht je willen weten hoe dat er precies uit ziet, dan heeft Epic Games de perfecte video voor je beschikbaar.

Fortnite Season 6 Zero Crisis Finale gameplay

Sinds vanochtend is het mogelijk om los te gaan met Fortnite Season 6. Of technisch gezien, Fortnite Chapter 2 Season 6. Maar dat is weer zo’n mond vol. Normaal gesproken kiest de ontwikkelaar er voor om aan het einde van het seizoen te komen met een groot evenement, waarna het een paar dagen stil is en dan het nieuwe seizoen begint. Deze keer is het juist het nieuwe evenement dat met een knaller van start gaat met een single-player missie. Het gaat om de zogenaamde Zero Crisis Finale. De nieuwe content begint automatisch wanneer je de meest recente update hebt binnen gehaald en voor het eerst inlogt. Wanneer je dat hebt gedaan, dan kun je losgaan. Wil je weten wat je te wachten staat, dan is de onderstaande video de moeite waard.

Zoals je aan de video kan zien, is het begin van Fortnite Season 6 niet heel erg lang is. Binnen een minuut of tien ben je door Zero Crisis Finale heen. En dat is maar goed ook, want wanneer je een vriend hebt die samen met je los wilt gaan, dan is het natuurlijk vervelend als je moet zeggen dat hij even een tijdje moet wachten, omdat je eerst door de single-player content moet gaan. In de missie krijg je ook al gelijk een voorproefje op de verschillende skins die je met de nieuwe battle-pass kunt scoren.

Genoeg te beleven

Morgen vatten we even samen wat je allemaal nieuw kunt verwachten in Fortnite Season 6. Uiteraard kun je ook gewoon lekker zelf de game gaan spelen en kijken of hij bevalt.

Ga je vaak dood in Fortnite? Vermijd dan deze plekken

Reageer op artikel:
Fortnite Season 6 Zero Crisis Finale gameplay vind je hier
Sluiten