Win het eerste seizoen van Star Trek: Picard op Blu-ray

Films & Series Jeroen Kraak 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Star Trek is al jaren een van de populairste science fictionseries en kent dan ook verschillende spin-offs. Nu is er de serie Picard en jij kunt het eerste seizoen op Blu-Ray winnen.

Heb je Amazon Prime Video? Dan heb je het eerste seizoen van Star Trek: Picard vast wel voorbij zien komen. De serie is gratis op de streamingdienst te zien. Toch kunnen we het ons voorstellen dat je deze serie gewoon in de kast wil hebben staan als echte Star Trek-fan! Wij maken dit voor je mogelijk.

Picard is terug in het Star Trek-universum

In Star Trek: Picard zien we Sir Patrick Stewart weer terug in de rol van Jean-Luc Picard. Dat personage speelde hij zeven seizoenen in de serie Star Trek: The Next Generation. Ook zagen we hem terug in Star Trek: Nemesis in 2002. In de nieuwe spin-off zien we hoe het hem daarna is vergaan.

De eerste aflevering van Picard begint 14 jaar na zijn uitdiensttreding bij Starfleet. Hij leeft nu een rustig leventje op zijn eigen wijngaard. Als hij bezocht wordt door een mysterieuze jonge vrouw die hem om hulp vraagt, beseft hij dat zij misschien persoonlijke banden heeft met zijn eigen verleden. Vanaf dat moment begint een groots avontuur waarbij hij oude en nieuwe personages tegenkomt.

Star Trek: Picard is goed ontvangen bij de fans. Het scoort een keurige 7,5 op IMDb. Naast Patrick Stewart zien we in de serie ook Alison Pill, Isa Briones, Michelle Hurd en Santiago Cabrera. Er is ook al een tweede seizoen van de serie bevestigd.

Zo win je!

We hebben goed nieuws voor de fans van Start Trek: Picard! Wij mogen drie exemplaren weggeven van de Blu-ray-versie van de serie in samenwerking met Dutch Film Works. Veel hoef je daar niet voor te doen. Volg ons op Instagram, like ons bericht en vertel waarom jij de grootste Star Trek-fan bent. Wie weet ga jij er dan met de Blu-ray ter waarde van 29,99 euro vandoor. De winnaar maken we later bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen