Deze nieuwe series zie je in april op Videoland (en deze verdwijnen)

Films & Series Jeroen Kraak 17 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoewel we nog midden in maart zitten, maakt Videoland nu al de line-up bekend van april. Dit ga je de aankomende allemaal zien.

Elke maand komen en verdwijnen er series en films op de verschillende streamingdiensten als Netflix en Disney+. Dat komt omdat ze licenties verliezen of juist binnen hengelen. Dat is natuurlijk niet anders bij Videoland. Wij zetten op een rijtje wat je kunt verwachten in april en wat er allemaal verdwijnt.

Castle (seizoen 1 tot en met 8) – 5 april

Castle is een van de bekende politieseries van de laatste jaren. Videoland komt nu met seizoen 1 tot en met 8. Castle gaat over de gelijknamige misdaadauteur die genoeg heeft van zijn wilde leven. Hij gaat opzoek naar nieuwe uitdagingen en werkt hiervoor samen met de mooie rechercheur Kate Beckett. Elke week lossen ze een nieuwe zaak op en ondertussen wordt hun band steeds hechter.

OnlyFans Uncovered – 9 april

OnylFans is een bijzonder en berucht platform. Door middel van betaalde abonnementen krijgen mensen toegang tot veelal seksueel materiaal. Er ontstaat als het ware een band tussen de fans en creators. Deze creators vertellen in deze documentaire op Videoland hoe het in zijn werk gaat en wat voor een gevolgen dit heeft voor hun privéleven.

MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch (seizoen 7) – 13 april

Over guilty pleasures gesproken, dan kom je natuurlijk al snel uit bij Ex On The Beach. In het zevende seizoen gaan acht Nederlandse en Belgische singles weer naar een villa aan het strand. Daar wordt natuurlijk weer veel geflirt en komen de nodige exen voorbij. Dat zorgt soms voor nogal gespannen situaties.

A Discovery of Witches (seizoen 2) – 14 april

Historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Wanneer ze op een verloloren betoverd manuscript stuit over het bestaan van magische wezen wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie. Hierbij kruist haar pas met die van vampier Matthew Clairmont. Ze vormen het bondgenootschap om het boek te beschermen. Het hele seizoen staat in een keer op Videoland.

The Handmaid’s Tale (seizoen 4) – 30 april

Eindelijk is het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale op Videoland te zien. We zien hoofdrolspeelster June terug die het weer opneemt tegen Gilead. Als rebellenleidster zet ze haar meest gekoesterde relaties op het spel. Vanaf 30 april zie je elke week een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Wil je weten wat er de komende maand nog meer op Videoland komt? Check dan eens deze link. Hier staat alles voor de komende tijd beschrijven.

Deze titels verdwijnen van Videoland

Helaas verdwijnen er ook weer een aantal titels op Videoland. Hieronder vind je het overzicht:

  • The Fosters – 4 april
  • Alle Jurrasic Park films – 10 april
  • Shrek – 10 april
  • The Silence of the Lambs – 10 april
  • Littlest Pet Shop: A World Of Our Own – 30 april

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen