Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Appen maakt ons leven niet alleen eenvoudiger, maar nu ook gezonder

Ok, toegegeven: er zullen heus ergere plekken zijn. Maar de wachtkamer van een dokter is op z’n zachtst gezegd niemands lievelingslocatie. Dat zinloze geblader in een oude leesmap, of toch maar weer je telefoon checken. Vooral als je maar een eenvoudige gezondheidsvraag hebt en twijfelt of je hiermee naar de huisarts moet, kan dit ervoor zorgen dat jij je bezoek dan ook liever uitstelt. Appen kan uitkomst bieden!

Appen is slimmer

Het is een bekend fenomeen dat velen van ons de weg naar de huisarts liever uitstellen. Daar zijn verschillende redenen voor. Het is allemaal zo’n gedoe, de praktijk is gesloten, je bent op vakantie, je hebt een nogal discrete vraag, je twijfelt of een arts wel nodig is, je hebt een heel simpele vraag of je vergeet steeds te bellen voor acht uur ‘s morgens. Of je houdt gewoon niet van bellen of volle wachtkamers. Dat kan natuurlijk ook. In al dit soort gevallen kan appen uitkomst bieden.

Gelukkig heeft zorgverzekering Just ook ingezien dat appen een oplossing kan zijn. Bij deze verzekering is daarom App de Dokter inbegrepen, waarmee je met simpele gezondheidsvragen die wachtkamer voortaan kunt ontwijken. Waar je ook last van hebt, je kunt altijd om advies vragen van een verpleegkundige. Binnen een uur krijg je al antwoord. En is het beter om toch even écht een dokter te zien? Dan kun je videobellen met een huisarts. En zo brengt Just slimme technologie ook naar de zorg.

Probeer het appen nu zelf

Bij Just is het zelfs zo dat iedereen, dus ook degenen die daar niet zijn verzekerd, nu tijdelijk drie maanden deze app kan uitproberen. Wie voor deze zorgverzekering kiest, krijgt naast een goede zorgverzekering, meer van dit soort handige apps.  En je verzekering stel je samen zonder keuzestress. Geen ingewikkeld gedoe, je hoeft maar 3 keuzes te maken.

Vind je het uitpluizen van zorgverzekeringen die allemaal op elkaar lijken ook zo’n gedoe? Just maakt zorgverzekeren juist easy. In 3 clicks stel je je pakket samen. Het is een digitale zorgverzekering  waar je je alleen verzekert voor wat echt noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor een bril. Mocht je die ooit nodig hebben, is zelf betalen vaak veel slimmer. Dus: geen gedoe en verzekerd op een manier die bij jóu past. En doordat je nu ook kunt appen naar de huisarts, is er een extra reden om voor Just te kiezen. Tenzij je de leesmap nog niet uithebt natuurlijk.

In samenwerking met Just

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!