Apple History is het perfecte cadeautje voor de echte liefhebbers

Apps Sam Dille 17 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dat Apple al enorm lang bestaat is niets nieuws. In al die jaren zijn er enorm veel producten ontwikkeld, waarvan sommige onder de radar zijn gebleven. Dankzij deze geweldige kalender krijg je daar meer informatie over.

Maak nu kennis met Apple History, een kalender voor 2023, speciaal ontworpen voor Apple-fans van het eerste uur. De kalender houdt alle grote releasedata van Apple bij en geeft je inzicht in de geschiedenis van de techgigant. Allemaal onder het genot van verrassende beelden van software die je nog nooit gezien hebt. Dit wil je niet missen!

Apple History: de kalender voor Apple-fanaten

Journalist Stephen Hackett heeft het project ontwikkeld en de beelden geschoten. Hij lanceerde Apple History deze week en heeft sindsdien al meer dan 700 donateurs verzameld, die bij elkaar zorgden voor een totale opbrengst van meer dan 30.000 dollar. Al binnen één dag wist het project het streven van 4,983 dollar te behalen.

Kopers krijgen naast de kalender ook digitale kopieën van de foto’s en de mogelijkheid om de data in de kalender digitaal op te slaan. Volgens Hackett is de kalender 51 bij 33 centimeter en zal hij deze herfst worden verzonden. Hackett maakte vorig jaar een vergelijkbare kalender voor 2022 vol met hardware-hoogtepunten, waaronder de lancering van Apple’s beste iPhones, iPads en Macs. Hopelijk kunnen we dus ook voor 2024 een flitsende kalender verwachten.

Apple history
Zo gaat de kalender eruitzien (Afbeelding: Stephen Hackett)

Groot geld

Apple bestaat dus al tientallen jaren en heeft in die tijd een torenhoog vermogen bij elkaar weten te sprokkelen. In Q2 van 2022 wist het bedrijf met een omzet van 97,3 miljard dollar, zelfs een record neer te zetten. En dat is zelfs per seconde een enorm bedrag. Tipalti heeft dit namelijk tot in de puntjes uitgezocht. In dit artikel vertellen we je wat zijn bevindingen waren.

Het angstaanjagende bedrag wat Apple per seconde verdient

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen