iPhone en andere Apple-producten nu goedkoper bij Mediamarkt

Deals Jeroen Kraak 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Apple maakt natuurlijk heerlijke gadgets. Toch is er altijd wel een groot nadeel: de prijs. De iPhone, iPad, Apple Watch en MacBook zijn zeker niet de goedkoopste in de markt, en bovendien zijn ze weinig in de aanbieding. Deze week is het anders bij Mediamarkt.

Bij Mediamarkt zijn het de Apple Days, en dat betekent dat veel Apple-producten met korting te koop zijn. Zo betaal je minder voor een iPhone, iPad of MacBook.

Maar welke aanbiedingen zijn nu echt interessant? Wij nemen het met je door zodat je altijd de beste deal hebt.

De iPhone 14 en Apple Watch Series 9 goedkoper bij Mediamarkt

Helaas heeft Mediamarkt de iPhone 15 niet in de aanbieding. Vermoedelijk is die nog te nieuw om korting op te geven. Gelukkig kun je wel extra voordelig de iPhone 14 scoren. Zo betaal je op de blauwe en rode variant 40 euro minder, wat uitkomt op een prijs van 759 euro.

Een nieuw gadget dat wel in de aanbieding is bij Mediamarkt, is de Apple Watch Series 9. Deze werd tegelijkertijd gelanceerd met de iPhone 15, en nu scoor je 50 euro korting op de 45 millimeterversie. Normaal heeft die een prijskaartje van 479 euro, maar nu heb je ‘m voor 429 euro.

Alles wat je wil weten over de Apple Watch Series 9 en Ultra 2
De Series 9 (Afbeelding: Apple)

Ook van de 41 millimeterversie gaat 50 euro van de prijs af. Dat betekent dat je 399 euro betaalt in plaats van 449 euro. Handig om nog meer uit je iPhone te halen.

Ook korting op Macs en iPads

Maar niet alleen de iPhone is in de aanbieding. Ook verschillende Macs zijn goedkoper. Een deal die in het oog springt is de iMac met de M3-chip van Apple. Deze haal je via Mediamarkt in huis voor 1.499 euro in plaats van 1.619 euro.

Ook de gewone iPad uit 2022 is gedaald. Hier betaal je 60 euro minder voor, waardoor die uitkomt op een prijs van 529 euro. Als je wat meer te besteden hebt, is de iPad Pro goedkoper geprijsd. Met 100 euro korting komt de prijs nu uit op 969 euro.

Als laatste interessante Apple-aanbieding is er de MacBook Air 13.6-inch. Deze draait op de M2 chip van Apple en heeft een 8-Core GPU en een 256 GB SSD. Bij Mediamarkt kost die nu 1.099 euro in plaats van 1.179 euro. Zo maak je naast je iPhone je Apple ecosysteem helemaal compleet.

iPhone krijgt na 17 jaar eindelijk deze nieuwe functie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen