Night
Night Apple 6 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Apple hint naar Apple Music Spatial Audio event na WWDC21 keynote

Apple plaatste op zijn Apple Music website een teaser radiostation, waarin het bedrijf een speciaal Apple Music Event aankondigt. Dit event zal twee uur na de WWDC21 Keynote plaatsvinden, maar is (nog) helemaal niet terug te vinden op de WWDC agenda.

Ongetwijfeld is het event gerelateerd aan Spatial Audio voor ‌Apple Music. Apple maakte al eerder bekend dat de ruimtelijke audio later deze maand zal worden gelanceerd voor de muziekdienst.

Spatial Audio

Apple heeft al eerder aangekondigd dat Spatial Audio in juni naar alle ‌Apple Music‌-abonnees zal komen. Deze stap maakt deel uit van de overschakeling naar Dolby Atmos en lossless streaming. Deze zorgen ervoor dat je muziek kunt beluisteren op hogere kwaliteit. Apple strooit de nieuwe functies al rond op social media en in de ‌Apple Music‌-app, maar maakt er nergens melding van dat het er een speciaal event aan gaat wijden.

[Update]

Apple heeft de radiostream, zoals in het Twitter bericht is te vinden, inmiddels offline gehaald.

WWDC21 binnenkort van start: alle evenement en presentaties op een rij

iOS 15 en meer op WWDC21

De officiële WWDC21 keynote van Apple begint op maandag 7 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd. Het is zeker de moeite waar om deze live te volgen. Waar en hoe je dit doet, leggen we je hier haarfijn uit. De State of the Union – waarin dieper ingegaan wordt op de toekomst van de verschillende Apple platforms – vindt vier uur later plaats, om 1.00 uur ‘s nachts.

WWDC (Worldwide Developers Conference) is het jaarlijkse event dat Apple vooral organiseert voor ontwikkelaars. Toch is het ook zeker de moeite waard voor iedereen die een Apple-apparaat bezit. Dat heeft er vooral mee te maken dat het bedrijf hier de nieuwste versies van hun software laat zien.

Tijdens WWDC21 verwachten we een aantal interessante dingen te gaan zien. Bovenaan die lijst staat iOS 15. Het nieuwe besturingsysteem voor je iPhone gaat ongetwijfeld een hoop nieuwe functies en verbeteringen introduceren. Mocht je benieuwd zijn wat je op dat gebied kan verwachten, lees dan hier wat onze verwachtingen zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!