‘Apple Store Den Haag december open’

Apple rmens 11 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple is al het hele jaar druk bezig met het inrichten van twee nieuwe Apple Stores in Nederland. Naast de huidige store in Amsterdam, komt er ook een Apple Store in de Haagse Passage en één in de Haarlemse binnenstad. De verbouwing van het Haagse pand is al enige tijd bezig.

Volgens bronnen die bekend zijn met de planning, stuurt Apple aan op een opening aan het eind van december. De eerste mogelijkheid zou het weekend van 21 december zijn. Deze planning lijkt ons ambitieus, maar haalbaar. Apple heeft vanaf het begin de wind in de zeilen, zo keurde de gemeente Den Haag de plannen tot het verbouwen van het monumentale pand al snel goed.

De Apple Store komt in de passage in Den Haag.

Deze week hebben diverse sollicitanten, die in de Haagse Apple Store willen gaan werken, een uitnodiging voor een hiring event gekregen. In juni van dit jaar organiseerde Apple ook al een hiring event voor winkelpersoneel in Den Haag. De selectie van medewerkers lijkt daarmee in een gevorderd stadium.

De Apple Store komt deels in het pand waar eerst Boekhandel Verwijs zat.

OMT ontdekte de plannen van Apple al in november van 2012. Drie panden in de historische Passage worden samengevoegd tot één grote monumentale winkel, die het wel zonder de kenmerkende glazen trap moet stellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen