‘Apple Store Den Haag opent deze zomer’

Apple rmens 12 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Ondanks eerdere berichten over een opening van de Haagse Apple store op zaterdag 14 juni, bleek dit een onrealistische datum. Enkele weken terug wisten wij te melden dat de opening van de Apple Store in de Haagse Passage nog even op zich liet wachten.

Medewerkers die als Specialist in de winkel in Den Haag gaan werken, vertellen OMT dat hun training op 17 juli begint. Doorgaans gaat een Apple Store snel na de afronding van deze training open. Bij eerdere openingen zat ongeveer een maand tussen het begin van de training van het verkooppersoneel en het openen van de winkels. Hierdoor kan uitgegaan worden van een opening in het midden van augustus.

Apple opent Nederlandse winkels op zaterdag, de opening van de Apple Store in Den Haag zou daarom op zaterdag 16 of 23 augustus plaats kunnen vinden. Ook iPhoneclub speculeert over een opening in augustus, maar noemt zaterdag 2 augustus als eerst mogelijke datum. Dit zou ongeveer twee weken na het begin van de trainingen zijn, die doorgaans drie weken duren.

Zwarte afscherming zorgt ervoor dat de bouwwerkzaamheden niet te zien zijn.

Met de komst van een Apple Store naar Den Haag wordt de hofstad een walhalla voor Apple-shoppers. Niet alleen is de opening van de officiële Apple Retain Store in zicht, ook winkelketen Leapp, die tweedehands Apple-producten verkoopt, heeft een vestiging in Den Haag. Even verderop in de stad opende Amac recent een nieuwe XXL winkel. Als laatste wordt het Haagse LJS vaak genoemd als Apple Reseller met bijzonder goede service.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen