Twee miljoen dollar verdienen? Apple heeft de ultieme uitdaging voor je!

Tech Mark Hofman 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanaf de herfst van 2022 krijgt je iPhone, dankzij de komst van iOS 16, een hoop nieuwe functionaliteiten. Eén daarvan is de nieuwe Lockdown Mode. Een modus waarmee jij ongelofelijk veel geld kunt verdienen.

Dankzij Lockdown Mode gaat je gehele iPhone zo goed als op slot en zijn gebruikers veiliger dan ooit te voren. Zo is bijvoorbeeld te lezen in het artikel dat we er op onze zustersite One More Thing over schreven. Apple heeft zelf dusdanig veel vertrouwen in de Lockdown Mode, dat het direct aan leden van het Apple Security Bounty programma vraagt de boel te kraken.

Twee miljoen verdienen dankzij Apple

Apple zet doorgaans hoog in op veiligheid. De consument moet ten alle tijden goed beschermd worden en daar zijn de nodige, afgesloten, systemen voor nodig. Om die systemen constant te blijven innoveren, en hun waarde te bewijzen, is het Apple Security Bounty-programma in het leven geroepen.

Onderzoekers kunnen zich middels deze weg helemaal uitleven. Aan hen de taak om de extreem goed beveiligde systemen te omzeilen. Lukt dat? Dan krijgen ze daar vervolgens 1 miljoen dollar voor terug. Een gigantisch bedrag dat Apple voor de Lockdown Mode verdubbeld.

De beveiliging van de iPhone wordt op dusdanige wijze verhoogd, dat het volgens Apple echt 100% ondoordringbaar is. Krijg je dat dus wel voor elkaar, dan ben je al snel twee miljoen dollar rijker. Potverdikkie, hey!

iOS 16

iOS 16 is dus het nieuwe besturingssysteem dat later dit jaar naar je iPhone komt. Tijdens het Worldwide Developers Conference 2022, een evenement voor ontwikkelaars, zag de software al het daglicht. Vanaf de herfst beschikt je huidige smartphone dus opeens over allerlei nieuwe functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vergrendelscherm, een betere versie van CarPlay én dus ook de Lockdown Mode.

WWDC 2022: alles wat Apple tijdens het evenement heeft aangekondigd

Alles weten over de functionaliteiten die tijdens WWDC 2022 het daglicht zagen? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel dat we er destijds over schreven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen