Apple Watch geüpdatet? Deze apps moet je echt eens proberen

Apps Sam Dille 24 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

De kans is groot dat je net je Apple Watch hebt geüpdatet voor de gloednieuwe watchOS 10-interface. Samen met al die nieuwe features kun je ook wat handige apps installeren.

Met de nieuwe update kun je eindelijk widgets gebruiken op je slimme horloge én je kunt profiteren van een groter scherm. Er zijn genoeg apps die speciaal voor deze update een opfrisbeurt hebben gehad.

@wantnl

Double Tap op Apple Watch is niet zo heel nieuw 🤔 #applewatch #applewatchseries9 #applewatchultra2 #watchos10 #apple #techtok

♬ original sound – WANT – WANT

Zet deze handige apps nu op je Apple Watch

We denken dat je onderstaande apps zeker moet checken. Ze maken de nieuwe update van je Apple Watch meteen een stuk beter.

#1 Gentler Streak

Gentler Streak heeft haar Apple Watch-app geüpdatet, zodat je kunt profiteren van het grotere scherm. Met de fitness-tracking-app kun je jouw conditie verbeteren zonder overtraining of heftige inspanning. De nieuwe update bevat een nieuw ontwerp, toffe widgets, betere fietsstatistieken en een vernieuwde Go Gentler-ervaring.

Download de app hier

#2 MoneyCoach: een budgetcoach op je Apple Watch?

Deze slimme app is speciaal voor iedereen die wat beter op zijn geld wil letten. De Apple Watch-app helpt je om je geld beter te beheren, zodat je meer kunt sparen en slim kunt uitgeven. Met watchOS 10 kun je onder andere gegevens uit de Wallet-app importeren en terwijl je interactieve iOS 17-widgets toevoegen.

Download de app hier

#3 Lumy

Lumy is perfect voor mensen die willen weten wanneer de zon opkomt en ondergaat, zodat ze hun dag goed kunnen plannen. Of het nu gaat om het perfecte tijdstip om foto’s te maken, of om hoeveel daglicht je hebt tijdens een wandeltocht. De Apple Watch-app heeft een nieuw ontwerp gekregen en je kunt je favoriete ‘zonmoment’ vastzetten voor snelle toegang.

Download de app hier

#4 Gola

Gola helpt je op het goede spoor te blijven en gemakkelijk je doelen te bereiken. Het biedt zes verschillende doeltypen, die je door AI-aangedreven advies kunt behalen. De Apple Watch-app bevat nu aanpasbare thema’s, pictogrammen en ondersteuning voor Smart Stack-widgets.

Download de app hier

#5 Carrot: bekijk het weerbericht op je Apple Watch

Met Carrot houd je makkelijk en snel het weer in de gaten. De Apple Watch-app zit boordevol handige features die je kunnen waarschuwen voor buien of onstuimig weer. Carrot is voorzien van een watchOS 10-herontwerp met aangepaste gegevenspunten, meer details en de mogelijkheid om locaties op te slaan.

Download de app hier

#6 Hart Analyzer

Deze Apple Watch-app biedt het ultieme inzicht in je gezondheidsgegevens. Hart Analyzer weet bijna alles over je fitheid met hulp van je hartslag. Met de update krijgt de applicatie een nieuwe look en laat hij je zien hoe je hart klopt gedurende de dag. Je kunt de app aanpassen met nieuwe widgets en pictogrammen.

Download de app hier

Waarom je nooit meer tussen een iPhone of Android wil kiezen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen