Apple Watch Series 3 met dikke korting: fit voor weinig

Gadgets Jelle van Es 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De smartwatch is tegenwoordig een veel gebruikte gadget. Met de Apple Watch Series 3 kun je vanaf je smartwatch heel wat interessante dingen doen. Toch zullen de meesten hem gebruiken om er actief mee aan de slag te gaan.

De Apple Watch Series 3 was al de mooie budget-keuze wanneer je op zoek was naar een Apple Watch. Maar dankzij de Amazon Prime Days kun je de smartwatch nu voor een vriendenprijs aanschaffen.

Apple Watch Series 3 met korting

De Apple Watch Series 3 kost bij Apple op het moment van schrijven 218 euro. Dat is wat mij betreft al een mooie prijs voor een zeer veelzijdige smartwatch. Ikzelf heb hem zo’n twee jaar geleden aangeschaft en heb er eigenlijk elke dag nog plezier van. Elke dag motiveert hij me om even te gaan bewegen om op die manier mijn eigen gestelde doelen te halen. Dat heeft me zeker tijdens de coronaperiode gemotiveerd om een hometrainer in huis te halen en daar elke dag even op los te gaan. Maar dankzij de Amazon Prime Days kun je de smartwatch nu voor 169 euro in huis halen.

Apple Watch Series 3
De Series 3 (Afbeelding: Apple)

Dat is overigens de 38mm versie van de Apple Watch Series 3. Je hebt ook nog de 42mm-variant. Deze doet in principe hetzelfde, maar heeft dan als voordeel dat hij een groter scherm heeft. Handig als je wat dikke vingers hebt en op de Watch een app wil selecteren. Met een prijs van 189 euro zit ook deze versie dik onder de adviesprijs van Apple zelf.

Zo profiteer je van Amazon Prime Day

Om te kunnen profiteren van deze iPhone 12 en andere Amazon Prime Day-deals, moet je Prime-lid zijn. Dit is een abonnement waarmee je toegang krijgt tot verschillende extra’s. Zo heb je onbeperkt toegang tot Prime Video, onbeperkt bezorging binnen 1 dag en meer. Daar betaal je slecht 2,99 euro per maand voor en daarnaast zijn de eerste 30 dagen ook nog eens gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen