Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Snake Eyes: Paramount komt met trailer van nieuwe G.I. Joe film

Snake Eyes: G.I. Joe Origins komt volgende maand naar de bioscoop. Nu showt Paramount een nieuwe trailer van de actiefilm.

Van G.I. Joe heb je vast wel eens gehoord. Al in de jaren ’40 de vorige eeuw waren er strips rondom het personage. In de jaren ’60 kwam het beroemde speelgoed, waarbij iedereen de held echt leerde kennen. Hasbro gebruikte toen ook voor het eerste de term action figure, iets wat we tegenwoordig nog steeds kennen.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins komt eraan

Maar goed, genoeg geschiedenisles voor vandaag, want nu gaan we het hebben over de nieuwe film die eraan komt: Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Sinds 2009 zijn er van de stripheld ook films. In juli komt het nieuwe deel eraan, wat een spin-off van het origineel is. Dit keer wordt ingezoomd op een van de meest favoriete karakters uit de serie: Snake Eyes.

We zagen eerder al wat beelden van de nieuwe G.I. Joe film, maar Paramount wakkert de hype nu verder aan. Het komt met een nieuwe trailer. In de beelden zien we een aantal bekenden gezichten en ook wat vijanden. Het filmpje zit boordevol actie en er ninjageweld.

Als je bekend bent met de G.I. Joe-films en strips ken je ook de gecompliceerde relatie tussen Snake Eyes en Storm Shadow. In de nieuwe trailer staat dan ook hun band centraal. Het lijkt er dan ook op dat er uiteindelijk een climax komt tussen de twee.

Op naar Japan

Paramount beschrijft de film zelf als volgt: “In Snake Eyes: G.I. Joe Origins speelt Henry Golding (The Gentlemen) Snake Eyes, een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de manieren van de ninja-krijger, terwijl ze hem ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van hem op de proef gesteld.

La Casa de Papel

In de nieuwe trailer zien we ook The Baroness. Die komt je waarschijnlijk heel bekend voor. De rol wordt vertolkt door Úrsula Corberó. Haar ken je natuurlijk uit La Casa de Papel waarin ze Tokyo speelt. Dit wordt haar eerste grote Hollywood-film.

We moeten nog even wachten op de film. Snake Eyes: G.I. Joe Origins verschijnt vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!