La Casa de Papel: Netflix onthult eerste beelden van seizoen 5

Films & Series Jeroen Kraak 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Nog even en dan komt La Casa de Papel seizoen 5 eraan. Netflix toont nu de eerste beelden van het einde van de iconische serie.

La Casa de Papel is een van de grootste hits op Netflix. Terwijl karakters als Tokio, Nairobi en Berlijn de harten van de kijker veroveren, is er ondertussen genoeg plaats voor keiharde actie. Aan het eind van dit jaar weten we eindelijk hoe de serie afloopt.

Nieuwe foto’s van La Casa de Papel

Hoewel seizoen 5 pas in september start, zijn we nu al aan het genieten van de voorpret. Eerder zagen we al foto’s van de cast en een eerste teaser, maar nu zijn dan ook de eerste foto’s van de daadwerkelijk actie door Netflix naar buiten gebracht.

SPOILER ALERT

Heb je het einde van seizoen vier nog niet gekeken, sla dan dit stuk over. Aan het einde zagen we hoe de professor compleet werd verrast nadat Sierra zijn schuilplaats vond. Ondertussen is Lisboa in de bank en staat de oorlog op het punt van beginnen. Niet alleen het aantal wapens groeit maar ook de angst voor een slechte afloop van de roof.

Eerder gaf Netflix zelf al een beschrijving van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel. Die gaat als volgt: “De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan.

Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.”

Nog even wachten

La Casa de Papel seizoen 5 wordt in twee delen uitgezonden. De eerste vijf afleveringen zijn te zien vanaf 3 september en de laatste vijf 3 december. Hieronder zie je alle nieuwe foto’s.

La Casa de Papel Netflix
Hoe gaat het avontuur verder? (Afbeelding: TAMARA ARRANZ/NETFLIX)
La Casa de Papel Netflix
De oorlog gaat beginnen in La Casa de Papel. (Afbeelding: TAMARA ARRANZ/NETFLIX)
La Casa de Papel Netflix
Hoe loopt het af met de professor? (Afbeelding: TAMARA ARRANZ/NETFLIX)
La Casa de Papel Netflix
Stokholm. (Afbeelding: TAMARA ARRANZ/NETFLIX)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen