Jelle van Es
Jelle van Es Games 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Assassin’s Creed op de Nintendo Switch? Beleef volgende maand 3 klassiekers

Het grote voordeel dat je hebt met de Nintendo Switch is dat je games altijd en overal kunt spelen. Je kunt hem namelijk als handheld meenemen. Mocht je daarbij een liefhebber zijn van de Assassin’s Creed-reeks, dan hebben we wellicht goed nieuws.

Want Assassin’s Creed: The Ezio Collection is vanaf 17 februari verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Deze compilatie bestaat uit maar liefst drie games, waardoor je heel wat uren los kunt gaan.

Assassin’s Creed-klassiekers op de Nintendo Switch

Assassin’s Creed: The Ezio Collection op de Nintendo Switch bestaat uit bevat Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations en twee korte films: Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers. De games komen naast de hoofdgame ook met alle singleplayer DLC. Spelers kruipen in de huid van Ezio Auditore da Firenze, die over het algemeen wordt gezien als het meest populaire personage uit de game. Wellicht dat het net als bij Skyrim heerlijk is om de oude avonturen opnieuw te beleven, maar wellicht dat dit een kans is om een paar klassieke games voor het eerst te beleven.

Ubisoft laat weten dat je de Assassin’s Creed: The Ezio Collection volledig offline kan spelen op de Nintendo Switch. Blijkbaar is dat een speciale feature, maar wel goed om te weten dat het kan. Je wil niet onderweg vast komen te zitten omdat je online moet zijn. Verder maakt de compilatie gebruik van verschillende mogelijkheden die de spelcomputer biedt. Zo moet de game goed werken in de Handheld Mode, maakt hij gebruik van HD Rumble, Touchscreen ondersteuning en een verbeterde HUD. Hoewel je elke keer met Ezio speelt, kom je wel telkens in verschillende omgevingen terecht. In Assassin’s Creed II kom je terecht in steden als Florence en Venetië, terwijl je Brotherhood afreist naar het oude Rome. In Revelations doe je onder andere Constantinopel aan. Ideaal dus als een virtuele reis door de oudheid.

Genoeg te doen

Buiten deze Assassin’s Creed-compilatie op de Nintendo Switch staat er nog genoeg ander moois op de planning. Meer daarover lezen? Klik dan hier. Wil je nu al losgaan met een Assassin’s Creed-game? Dan kun je de Rebel-collection scoren.

Nintendo Switch in 2022: 5 topgames om naar uit te kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed op de Nintendo Switch? Beleef volgende maand 3 klassiekers
Sluiten