Speel topgame Assassin’s Creed Valhalla binnenkort gratis

Games Jelle van Es 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoewel Assassin’s Creed Valhalla alweer in 2020 uitkwam, is het nog altijd een game die veel wordt gespeeld. Dat komt voor een groot gedeelte omdat de game gewoon erg goed is en er veel valt te doen.

Binnenkort kunnen we in Assassin’s Creed Valhalla aan de slag met nieuwe avonturen in de vorm van Dawn of Ragnarok. Maar voordat het zover is, kun je de game eerst gratis gaan beleven en te zien of de game je bevalt.

Speel Assassin’s Creed Valhalla gratis

Dit weekend staat er namelijk een zogenaamd Free Weekend op de planning. Dat laat de ontwikkelaar weten op Twitter. Daarin wordt er een roadmap uitgerold. Daarin wordt duidelijk dat we vandaag een nieuwe patch krijgen en dat we dus binnenkort aan de slag kunnen gaan met de uitbreiding. En daar tussenin hebben we dus een weekend waarin nieuwkomers de game gratis kunnen gaan spelen.

Details over dit gratis weekend voor Assassin’s Creed Valhalla zijn er eigenlijk niet. Wat dat betreft moeten we teruggrijpen op wat voorgaande acties ons hebben gebracht. Meestal heb je de mogelijkheid om tijdens zo’n gratis weekend de game volledig te beleven. Wellicht dat ook alle DLC er in wordt gestopt. Vervolgens kun je na het weekend dan weer de voortgang die je geboekt hebt meenemen naar de game als je die uiteindelijk besluit te kopen.

Niet dat we andere games hebben…

Qua timing is dit gratis weekend van Assassin’s Creed Valhalla niet heel best. Vorige week verscheen bijvoorbeeld al het heerlijke Horizon Forbidden West. En deze week krijgen we eindelijk Elden Ring. Wat dat betreft zijn er heel wat andere games die onze tijd vragen.

Horizon Forbidden West is het beste dat je PlayStation 5 biedt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen