Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 okt 2021

Krijg een geschiedenisles met Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour

Dit jaar is er geen nieuw deel in de serie, waardoor je het nog altijd moet doen met Assassin’s Creed Valhalla. Niet dat dat nou een straf is, want er is nog altijd veel te beleven in de game. En daar is nu een mooi nieuw stukje content aan toegevoegd.

Want wanneer je in het bezit bent van Assassin’s Creed Valhalla, dan kun je kosteloos de Discovery Tour: Viking Age binnenhalen. Daarmee kun je een ware geschiedenisles beleven op een interactieve manier.

Leer de geschiedenis via Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour

De voorgaande games in de serie kregen ook al zo’n geschiedenisles. Maar met Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour gaat men een stapje verder. In dit stukje content ga je aan de slag met vier verschillende personages, die hun eigen verhalen vertellen. Het is een ervaring zonder de actie die je van het hoofdverhaal kent en het is echt bedoeld om de wereld van de game te verkennen en op die manier te leren over de tijd van de Vikingen en de Angelsaksen. De onderstaande trailer geeft je wat dat betreft alvast een goed beeld van wat de ervaring te bieden heeft.

De Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour is gratis voor iedereen die de game in bezit heeft. Mocht je de game niet hebben, maar alsnog zin hebben in de geschiedenisles, dan kun je het stukje content ook los kopen. Momenteel kan dat alleen nog maar op de pc en betaal je er daar twee tientjes voor. Het is de bedoeling dat het volgend jaar ook als losse uitbreiding voor de spelcomputers wordt uitgebracht.

Nog altijd een heerlijke game

Valhalla kwam eind 2020 uit en is wat mij betreft één van de beste games in de serie. Het is een heerlijke titel om heel wat uren in door te brengen. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review.

[REVIEW] Assassin’s Creed Valhalla: de beste game uit de reeks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Krijg een geschiedenisles met Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour
Sluiten