Jelle van Es
Jelle van Es Games 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Assassin’s Creed Valhalla-speler? Dit staat er gepland!

Dit jaar hebben we geen nieuw deel in de serie, maar gelijk is Assassin’s Creed Valhalla een game die zoveel te bieden heeft dat je je er niet snel mee verveelt. En nu heeft uitgever Ubisoft laten weten wat er de aankomende tijd gepland staat voor de game.

Deze week krijgt Assassin’s Creed Valhalla de 1.4 update. Daarmee krijgt de game nieuwe content. En dat is het begin van een reeks aan contentupdates.

Assassin’s Creed Valhalla krijgt nieuwe content

De eerste contentdrop is op 9 november. Dan krijg je de 1.4 update, maar ook de Tombs of the Fallen activiteit is dan beschikbaar. De laatste keer dat de game een update kreeg was in augustus. Toen lanceerde de Siege of Paris-content. Daarvoor had je de Wrath of the Druids-update. De nieuwe update brengt niet zo’n grote uitbreiding als de vorige keren dat je een grote update krijgt. Maar het voordeel is dat je nu geen geld hoeft uit te geven om nieuwe content te ervaren.

Assassin's Creed Valhalla
De nieuwe roadmap (Afbeelding: Ubisoft)

Naast deze eerste uitbreiding, krijg je op 11 november een tweede update. Tot en met 2 december wordt dan het Oskoreia Festival in Assassin’s Creed Valhalla gehouden. Dat is de Noorse versie van The Wild Hunt. Wat dat betekent, geen idee, maar het is leuk om te weten. Het zou kunnen dat het hetzelfde gaat zijn als eerdere activiteiten. Jouw thuisdorp wordt dan waarschijnlijk versierd en kun je verschillende activiteiten doen. De uitgever zal waarschijnlijk op een later moment bekendmaken wat je precies kunt verwachten.

In december meer

Tot slot krijg je in december in Assassin’s Creed Valhalla nog de 1.4.1 update. Het is nog niet bekend wanneer die precies komt en wat hij doet. Maar als we afgaan op de afbeelding van de roadmap, dan lijkt de kans groot dat de wereld een sneeuwlaagje krijgt. Kun je lekker kerst vieren in de game. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier de review. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

[REVIEW] Assassin’s Creed Valhalla: de beste game uit de reeks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!