Assassin’s Creed Valhalla uitbreiding voorlopig tussen wal en schip

Games Jelle van Es 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Assassin’s Creed Valhalla is zonder twijfel één van de leukste games die vorig jaar is uitgebracht. De game is bovendien erg groot, waardoor je hem met gemak vele tientallen uren kan spelen.

Toch wil je soms als gamer meer en kijk je wellicht uit naar de uitbreidingen die Assassin’s Creed Valhalla gaat krijgen. En daar hebben we helaas nu wat slecht nieuws voor.

Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding loopt vertraging op

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de Wrath of the Druids-uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla op 29 april zou worden uitgebracht. Perfect dus in de mei-vakantie wanneer je het geluk zou hebben om dan vrij te zijn. Maar dat wordt hem helaas niet. Via Twitter liet de ontwikkelaar weten dat de uitbreiding vertraging heeft opgelopen. De uitbreiding zou nu op 13 mei uitkomen.

De Wrath of the Druids-uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla is de eerste grote uitbreiding voor de game, waarbij je afreist naar Ierland. Daar krijg je te maken met een zogenaamde ‘Druidic Cult’, die gepaard gaat met heel wat mysteriën. Aan de speler om er achter te komen wat er gaande is. In de uitbreiding is er veel ruimte voor diverse mythes uit de Gaelic-geschiedenis.

Onderdeel van de Season Pass

Wanneer je in het bezit bent van de Season Pass, dan kun je straks op 13 mei automatisch losgaan met de Wrath of the Druids-uitbreiding. Bovendien krijg je dan ook toegang tot de andere uitbreidingen die later dit jaar komen. Wil je weten wat wij van de game zoals die nu is vinden? Lees dan hier onze review.

[REVIEW] Assassin’s Creed Valhalla: de beste game uit de reeks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen