‘Marvel brengt langverwachte superheld naar het MCU via Disney+’

Films & Series Jeroen Kraak 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Veel Marvel-gezichten krijgen hun eigen serie op Disney+. Er gaan dan ook veel geruchten over wie we gaan zien. Op één zitten we al lang te wachten.

Disney+ is inmiddels bezig aan haar tweede Marvel-serie. Eerder zagen we Wandavision en nu is het de beurt aan The Falcon and the Winter Soldier. Daar blijft het niet bij, want ook Loki, She-Hulk, Ms. Marvel, Hawkeye, Moon Knight, Ironheart, I am Groot en Secret Invasion komen eraan.

Wolverine op Disney+

Toch blijft het daar niet bij, want er gaan nog veel meer geruchten over Marvel. De laatste willen we je zeker niet ontnemen want dat is er eentje waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken. Wolverine lijkt namelijk naar het MCU te komen en krijgt een eigen serie op Disney+.

Wolverine kennen we natuurlijk allemaal uit X-Men. Hoewel die titel al lange tijd behoort aan Marvel, maakte de groep superhelden nog niet een entree in het MCU. Dat komt doordat de rechten bij 20th Century Fox lagen in plaats van Disney. Nu de studio eigendom is van Mickey Mouse en zijn kompanen staat het niets in de weg om de helden te verwelkomen in het MCU. Er wordt dan ook al een lange tijd gepraat over hoe dat precies gaat gebeuren, maar nu lijkt er dus schot in de zaak te zitten.

Dit zijn alle Marvel series en films die op de planning staan

Een bijzondere Marvel-serie

Volgens The Hashtag Show werkt Disney nu aan een serie over Wolverine. Het wordt een zogenaamde anthologie waarbij elk seizoen een ander verhaal vertelt in het leven van de mutant. De serie kent volgens de geruchten een zelfde soort opbouw als American Horror Story, waarbij elk seizoen een speciaal plot heeft en zich in een andere periode afspeelt.

Logan Wolverine Marvel
Logan/Wolverine Bron: 20th Century Fox

Daarmee lijkt Marvel verder te gaan die al was te zien bij 20th Century Fox. De studio kwam met verschillende films over Wolverine die zich afspeelden voorafgaand aan de X-Men-serie.

Tot nu toe is het vooral stil vanuit Disney over de plannen met de helden die eerst onder 20th Century Fox vielen. Zo is het nog onbekend hoe en wanneer helden als X-men, Fantastic Four en Deadpool hun stappen gaan zetten in het MCU.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen