ASUS ZenBook nu flink goedkoper dan normaal bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 5 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Een opvouwbare tablet is natuurlijk de toekomst van de laptop. Verschillende merken werken er al hard aan. ASUS heeft zelfs al een exemplaar op de markt en die is kort na de release al flink voordeliger bij Bol.com.

ASUS is natuurlijk een gerenommeerd computermerk. Het bedrijf maakt naast computers ook smartphones en tablets. Het is dus geen gekke stap voor het merk om een opvouwbare tablet te maken. Eentje die exact werk als een laptop, maar waarbij het toetsenbord dus is verwerkt in het scherm. Je scoort er nu een met voordeel op Bol.com.

Van opvouwbare telefoon naar opvouwbare tablet

We maken langzaam kennis met opvouwbare smartphones. Steeds meer merken zetten er op in. Zo hebben Samsung, Motorola, Xiaomi, Oppo en Honor allemaal hun eigen exemplaar. Nu starten bedrijven ook met tablets, al willen sommige van hen het een laptop noemen – wat stom is, want die al opvouwbaar. Ook ASUS heeft er nu één die in de aanbieding is op Bol.com.

De ASUS Zenbook 17 FOLD OLED heeft een 17,3-inch scherm. Onder de motorkap zit een Intel Core i7 met een maximale frequentie van 4,7GHz en een werkgeheugen. Dit mag je dus een echte krachtpatser noemen.

Prestaties zijn natuurlijk niet alles, je wil natuurlijk ook mooi beeld. Daar hoef je je ook geen zorgen over te maken, want deze ASUS heeft een OLED-scherm. Je kunt dus niet alleen ontzettend snel werken maar ook nog eens prachtig series kijken.

ASUS Zenbook nu goedkoper bij Bol.com

Er is natuurlijk wel een nadeel aan een opvouwbare tablet. Doordat het een vrij nieuw product is zijn de prijzen nog steeds erg hoog, zelfs bij een merk als ASUS. Gelukkig kan het nu goedkoper bij Bol.com.

ASUS Zenbook Bol.com
Ook als digitaal boek ideaal. (Afbeelding: ASUS)

De adviesprijs van de ASUS ZenBook ligt nu op 3.699 euro. Bij Bol.com ligt de prijs nu op 3.399 euro. Dat is dus al een korting 300 euro, maar het kan dus echt nog goedkoper.

Als je lid bent van Bol.com Select krijg je nog eens 160 euro extra korting. Dan komt de prijs dus op 3.239 euro. Dat is dus in totaal 460 euro minder. En om Select aan te schaffen voordat je dit product koopt, is een prima deal, want de service kost maar 11,99 euro per jaar.

Wil je dus als een van de eerste een opvouwbare tablet. Dan is deze ASUS ZenBook nu een interessante optie op Bol.com.

TCL kondigt 40-serie telefoons en nieuwe tablets aan op MWC 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen