Baby Yoda keert terug in eerste trailer The Mandalorian seizoen 3

Films & Series Mark Hofman 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is zover: Baby Yoda is terug. Nadat het tweede seizoen van The Mandalorian in 2020 verscheen op Disney+ is het in 2023 tijd voor het derde deel. Een langverwacht seizoen dat vandaag eindelijk zijn eerste trailer heeft gekregen.

Disney+ heeft vandaag de eerste volledige trailer van de exclusieve Star Wars-serie gepubliceerd. Omdat Mando nog altijd in het hart van WANT-redacteur Mark Hofman zit, is hij vandaag weer ouderwets door het dolle heen.

Baby Yoda keert terug in The Mandalorian seizoen 3

Pedro Pascal gaat lekker. De acteur weet HBO Max te veroveren met The Last of Us én staat deze week wederom in de schijnwerpers vanwege The Mandalorian. Disney+ dropt de eerste trailer van het derde seizoen waar ik, op z’n zachts gezegd, hyped over ben.

Waarom? Omdat The Mandalorian de kracht van de samenwerking tussen Star Wars en Disney+ duidelijk laat zien. Een hard verhaal over een Mandalorian met een personage waar we in de loop der jaren van zijn gaan houden. En dan heb ik het nog niet eens over Baby Yoda (Grogu) gehad.

In voorgaande voorproefjes zagen we de twee, samen met een hoop bekende gezichten, al voorbijkomen. In de volledige trailer, die vandaag is gepubliceerd, krijgen we ook iets meer mee van het verhaal van het derde seizoen van The Mandalorian.

Disney+ zet succes voort

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian wisten het bijzonder goed te doen. Uiteraard leunt de exclusieve serie op Disney+ op het succes van Star Wars, maar hanteert het ook een compleet eigen stijl. Iets dat, in combinatie met Mando en Grogu, ontzettend goed lijkt te werken.

Mando keert in het derde seizoen van The Mandalorian terug naar Mandalore. Hij vraagt om vergiffenis voor zijn daden, terwijl er tegelijkertijd ook een grote dreiging heerst in het heelal. Iets waar Mando, met behulp van oude bekende, iets aan moet doen.

Ook intrigerend zijn de flashbacks van Grogu ten tijde van Order 66, waarbij alle Jedi opgejaagd en gedood moesten worden. Sluit dus een cameo van Hayden Christensen als Anakin Skywalker zeker niet uit!

Het derde seizoen van The Mandalorian begint op 1 maart 2023 op Disney+.

Slechtste Star Wars-film krijgt eigen documentaire

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen