Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 4 nov 2021

Probeer Battlefield 2042 volgende week tien uur lang gratis

We zitten momenteel in de periode waarin we een hoop games krijgen. Deze week verschijnt bijvoorbeeld Call of Duty: Vanguard en over twee weken kun je losgaan met Battlefield 2042. Mocht je niet kunnen wachten, dan hebben we goed nieuws.

Want wanneer je lid bent van EA Play of een abonnement hebt op de Xbox Game Pass, dan krijg je op 12 november toegang tot een trial van Battlefield 2042. Je kunt de game dan eerder spelen en je hebt dan tien uur de tijd om te ontdekken of de game iets voor jou is.

Battlefield 2042 gratis te spelen

Mocht je gelijk overtuigd zijn, dan kun je de Gold of Ultimate Edition van Battlefield 2042 scoren. Daarmee ben je dan in één keer verzekerd van vroege toegang en kun je vanaf 12 november de game dus volledig gaan spelen. Dan heb je dus een week eerdere toegang, aangezien de game op 19 november uitkomt. Je krijgt dan dus toegang tot de complete ervaring en de voortgang die je boekt neem je dan mee naar de uiteindelijke release.

Battlefield 2042
Knallen zoals je zelf wil (Afbeelding: Electronic Arts)

Overigens is dit niet heel erg bijzonder. De meeste games van Electronic Arts krijgen een trial zoals Battlefield 2042 deze nu ook krijgt. Het is één van de meerwaardes die je dus krijgt met EA Play. En wanneer je dus een Xbox Game pass hebt, dan zit EA Play daar automatisch bij en kun je dus ook profiteren van deze mogelijkheden. Ideaal dus als je nog even aan het wachten bent op Halo Infinite en Call of Duty Vanguard niet helemaal jouw ding is.

Pure multiplayer-ervaring

In tegenstelling tot andere games in de serie, krijg je in Battlefield 2042 enkel een multiplayer-ervaring. Maar dan wel één op een grote schaal, want je kunt de multiplayer met meer dan honderd spelers beleven. De game geeft je zodoende grote maps en vele mogelijkheden. Doordat de game zich in een moderne setting afspeelt, krijg je te maken met moderne wapens en voertuigen. Onze preview lees je hier.

Battlefield 2042: Vijf redenen om hem (niet) te scoren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Probeer Battlefield 2042 volgende week tien uur lang gratis
Sluiten