Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 3 nov 2021

La Casa de Papel: strijd heviger dan ooit in nieuwe trailer

Netflix heeft een nieuwe trailer van La Casa de Papel. Maak je op voor het laatste deel van de serie over de bankovervallers.

We moeten nog een maand wachten voordat we weten hoe La Casa de Papel afloopt. Eindelijk zullen we dan het lot weten van de professor en de andere leden van zijn bende. Heb je het eerste deel van seizoen vijf nog niet gezien? Dan raden we je aan op dit artikel over te slaan, voor een aantal spoilers. Zo niet? Dan vertellen we je wat je kan verwachten van het laatste deel.

Dit is La Casa de Papel seizoen 5 deel 2

“Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.”

Natuurlijk heb je nu natuurlijk wel een idee van het laatste deel van La Casa de Papel, maar er nog niet echt een beeld bij. Geen punt, want er is nu een trailer uit die laat zien wat we kunnen verwachten. We zien de professor aankomen in een kleine rode kever bij de bank. Ondertussen is er natuurlijk ook drama vanwege de dood van Tokio. Wat niet nieuw is, is dat de politie weer probeert binnen te komen in de bank. Gaan de bendeleden deze laatste aanval overleven, of eindigen ze net zoals Tokio.

De toekomst van de serie

Het laatste deel van La Casa de Papel zal voor veel fans afkicken worden, aangezien dit het einde is. Toch hoeven we de hoop niet helemaal op te geven. Zo zou Netflix kijken naar mogelijke spin-offs van de serie. Bovendien komt er ook nog een Koreaanse remake. Gezien het succes van Squid Game zijn we nu nog meer benieuwd hoe deze wordt.

We moeten nog even wachten op het laatste deel van La Casa de Papel. Vanaf 3 december kun je deze zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
La Casa de Papel: strijd heviger dan ooit in nieuwe trailer
Sluiten