BCC stunt in folder met Google Nest en fijne JBL soundbar

Deals Dennis Mons 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

WANT duikt (zoals jullie weten) graag bovenop deals die je flink wat geld kunnen besparen. We gingen dan ook met veel plezier graven in de folder van BCC van deze week en vonden drie uitstekende aanbiedingen.

Het moge duidelijk zijn dat we natuurlijk graag de allernieuwste gadgets in huis hebben. Aan de andere kant zijn we ook realisten met het besef dat ook ons budget beperkt is (of we sommige dingen gewoon niet nodig hebben, maar soit).

BCC deals: van vochtige lucht tot babbelen met Google

Net als in voorgaande edities waarin we folders doorpluizen, stuitten we niet alleen op typische ‘nerdy’ gadgets, maar ook een hele handige. Hier even drie op een rij.

#1 Duux luchtbevochtiger Beam 2 bij BCC

Droge lucht in huis is bijzonder onprettig. Sommige mensen voelen zich verkouden, of hoesten meer dan normaal. Deze Beam 2 is wat dat betreft een ideaal hulpmiddel om de luchtkwaliteit in huis op peil te houden. Het gestileerde apparaat is slechts 67 centimeter hoog en staat dan ook niet in de weg.

Via een app op je smartphone krijg je ook een mooi overzicht van de luchtkwaliteit in huis. Daarnaast krijg je bij BCC ook een fikse korting: hij is afgeprijsd van 189,99 euro naar 139 euro.

BCC, deals, folder
Perfect apparaat om je luchtkwaliteit goed te houden. (Afbeelding: BCC)

#2 Google Nest Mini bij BBC

Met een Google Nest Mini kan je veel apparaten in huis met je stem bedienen. Daarvoor roep je simpelweg “Hey Google”. Zo check je met gemak het weer, speel je muziek af op de twee slimme speakers, of zet je simpel je lampen aan (en meer).

Met andere woorden: gemak dient de mens en voor een betaalbare prijs. Voor 69 euro krijg je twee Nest Mini’s in huis (was 118 euro). Overigens zijn ook de grote versies van Nest in de aanbieding: die zijn afgeprijsd van 198 euro naar 129 euro.

Google Nest, folder, deals
De schattige Google Next Mini (Afbeelding: BCC)

#3 JBL Soundbar 2.0 bij BCC

Het geluid van je tv is wellicht aardig, maar echt vol klinkt het over het algemeen niet. Een soundbar biedt soelaas en die hoeft niet meteen je bankrekening te plunderen. Neem bijvoorbeeld deze JBL 2.0 All In. De soundbar is makkelijk met een HDMI-kabel aan te sluiten op je tv, maar beschikt ook over andere andere Bluetooth zodat je makkelijk muziek afspeelt vanaf je telefoon of bijvoorbeeld pc.

Dit is een flinke stap vooruit in vergelijking met de speakers van de gemiddelde tv en kost slechts 149 euro (was 199).

BCC, deals, folder, soundbar
Pittig geluid voor weinig geld (Afbeelding: BCC)

Lidl en Action stunten met goedkope Philips Hue en Switch-accessoire

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen