Dyson stofzuigers en luchtreinigers nu met frisse korting bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dyson is hét merk als het gaat om stofzuigers en luchtreinigers. Deze zijn vaak vrij prijzig, maar alleen vandaag zijn ze extra goedkoop bij Bol.com. Wij zetten de aanbiedingen voor je een op een rij.

Ben je toe aan een nieuwe stofzuiger? Dan is het niet raar dat je bij Dyson terechtkomt. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit met bijna alles wat met lucht te maken heeft. Of het nu een huishoudapparaat is of een luchtreiniger. Bol.com heeft nu de ideale actie.

Stofzuigers en luchtreinigers van Dyson met korting op Bol.com

Bol.com geeft alleen vandaag op verschillende stofzuigers en luchtreinigers van Dyson flinke korting. Dit is dus het moment om een nieuwe te kopen als je er een nodig hebt. Welke het precies zijn zetten we voor jou op een rij.

Stofzuigers

In totaal heeft Bol.com vier verschillende stofzuigers van Dyson in de aanbieding. De meest bekende zijn de steelstofzuigers. Deze hebben geen draad of karretje, waardoor je er makkelijk het hele huis mee schoonmaakt. Dit zijn de Dyson V8 Absolute en de V10 Total Clean.

Beide modellen bij Bol.com hebben een ingebouwde kruimeldief. De V10 Total Clean van Dyson is iets krachtiger dan de V8 en heeft ook een accu die iets langer mee gaat.

Ben je meer fan van de traditionele stofzuiger met wagentje en snoer? Ook die heeft Dyson en daarop krijg je eveneens korting. De Big Ball Allergy 2 is jouw ideale kameraad als je harde vloeren in je huis hebt liggen. Bovendien zorgt de HEPA-filter dat 99,95 procent van de stofdeeltjes opgezogen worden. Een handige aanvulling op je luchtreiniger, dus.

Dyson V10 Total Clean Bol.com
De V10 Total Clean (Afbeelding: Dyson)

Ben je helemaal geen fan van stofzuigen? Dat is heel jammer, maar het moet toch echt gebeuren. Gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van een robotstofzuiger. Ook die heeft Dyson en gelukkig zit daar vandaag ook korting op bij Bol.com. De 360 Heurist maakt alles spic en span zonder dat je een stofzuiger hoeft vast te houden.

  • V8 Absolute steelstofzuiger: 339 euro
  • V10 Total Clean steelstofzuiger 449 euro
  • Big Ball Allergy 2 Steelstofzuiger: 249 euro
  • 360 Heurist Robotstofzuiger: 799 euro

Luchtreinigers

Naast stofzuigers heeft Dyson ook verschillende luchtreinigers in het assortiment. Zowel de Dyson TPOO als de Pure Cool Link toren zijn nu goedkoper bij Bol.com. Beide reinigen ze de lucht van stofdeeltjes en andere verontreiniging en geven ze ook nog de nodige verkoeling.

Dyson heeft daarnaast een luchtbevochtiger in huis. Naast dat dit apparaat de bacteriën uit de lucht haalt zorgt hij ook voor gezondheid in de winter en verkoeling in de zomer. Ideaal als je door droge lucht bijvoorbeeld last krijgt van je ogen en een goed alternatief voor een luchtreiniger.

Magistraal apparaat mariniers zet lucht direct om tot drinkwater

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen