Haal het beste uit jouw iPhone met hulp van deze accessoires van Belkin

Gadgets Sam Dille 24 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Op de inmiddels afgesloten CES 2021 onthulde Belkin dit jaar twee innovatieve producten op de markt te gaan brengen. Het bedrijf komt in 2021 met draadloze oordopjes van SoundForm. Daarnaast werpt Belkin een blik op de toekomst met een MagSafe-compatibele BoostCharge Pro. Een draadloze oplader, geheel gericht op de nieuwe iPhone generatie.

Met deze lancering heeft het bedrijf zichzelf weer volledig in de kaart weten te spelen. Het merk won zelfs de CES 2021 Innovation Award.

Belkin SoundForm Freedom TWS

Belkin SoundForm Freedom TWS
Belkin SoundForm Freedom TWS (Afbeelding: Belkin)

De onlangs gelanceerde draadloze oordopjes van Belkin SoundForm Freedom hebben een batterijduur van maar liefst acht uur. Er is ook ondersteuning voor omgevingsgeluid. De case heeft een extra batterijduur van 20 uur en biedt bovendien ondersteuning voor draadloos opladen.

Verder ondersteunt de TWS ook Apple’s ‘zoek iPhone-netwerk’. Met hulp van een Apple smartphone kunnen de earbuds dus veilig opgespoord worden en andersom. Voor audio zijn de draadloze oordopjes uitgerust met de QCC3046 Bluetooth-chipset van Qualcomm. Dit schijnt de best mogelijke gesprekskwaliteit te leveren, zelfs zonder afleiding van achtergrondgeluid.

Belkin levert een oplaadcase met een Type-C-poort, voor het geval je met een kabel moet opladen. De case biedt ook een snellaadfunctie waarmee je 2 uur kunt luisteren na slechts 15 minuten opladen. Het is een in-ear-stijl oordopje met steel en verwisselbare oorhoesjes. Tot slotte is de TWS IPX5-geclassificeerd voor zand- en spatbestendigheid. De earbuds worden geleverd in zwart en wit. Je kunt ze scoren vanaf maar/april 2021. De prijs van het product is helaas nog niet bekend.

BoostCharge Pro Wireless charger voor je iPhone

Belkin BoostCharge Pro Wireless charger
Belkin BoostCharge Pro Wireless charger (Afbeelding: Belkin)

De Belkin BoostCharge Pro Wireless charger is een 2-in-1 draadloze opladerstandaard. De slimme oplader heeft MagSafe-ondersteuning die bedoeld is om het opladen makkelijker te maken. De draadloze oplader kan tot 15 W oplaadsnelheid leveren en is te gebruiken voor iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Ook deze gadget van Belkin is verkrijgbaar vanaf maar/april 2021.

Benieuwd naar wat er nog meer gebeurde tijdens CES 2021? Check dan ook zeker even onze overzichtspagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen