Bereken de tijd die jij tot nu toe ‘kwijt’ bent aan het kijken van series

Pop-Culture Rutger Houweling 6 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Wij merken dat we de laatste tijd vaker naar een serie kijken dan naar een film. Er zijn ook zoveel vette series op dit moment waarvan veel beter dan de gemiddelde film. Denk aan Breaking Bad, House of Cards, Boardwalk Empire, Game of Thrones, True Detective, Suits, Mad Men, The Walking Dead, Vikings en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Door al die toffe series is het soms moeilijk om te kiezen welke je moet gaan kijken, want ze allemaal kijken wordt vaak wel iets teveel van het goede. Je bent er namelijk behoorlijk wat tijd aan kwijt. Altijd al afgevraagd hoeveel tijd nou precies? Er is nu eindelijk een website waarmee je dit kunt meten.

Op Tiii.me kun je elke televisieserie en het aantal seizoenen dat je ervan gekeken hebt invoeren om te zien hoeveel uren en dagen je hiernaar hebt gekeken. Wanneer je meerdere series invoert, wordt de tijd van al die series bij elkaar opgeteld waarna je kunt zien hoeveel tijd je starend naar een scherm hebt doorgebracht. Als je heel Breaking Bad hebt gezien heeft je dat bijvoorbeeld één dag, 23 uren en 32 minuten gekost, Supernatural zou je maar liefst acht dagen en drie uren kosten.

Als je dus alle series invult die je ooit hebt gekeken, kom je er al snel achter dat je er heel wat dagen, weken en misschien zelfs maanden aan kwijt bent. En dan wordt er ook ‘s nachts doorgeteld en ben je er waarschijnlijk nog een heleboel vergeten. Wij vinden het veel te leuk om niet te doen, dus die paar maanden ‘verlies’ nemen we voor lief. De tijd die jij zelf ‘kwijt’ bent aan series bereken je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen