Sam Dille
Sam Dille Elektrische fietsen 10 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 5 beste elektrische fietsen in juni

De zomer staat voor de deur. Tijd om op een elektrische fiets te springen en te genieten van de zon op je gezicht. Dit zijn op dit moment je beste opties.

In het dagelijks leven ben je eigenlijk veel beter af met een elektrische fiets dan met een auto. Dit komt doordat (de meeste) elektrische fietsen op het fietspad mogen rijden. Hierdoor ontloop je makkelijk files.

Deze elektrische fietsen moet je checken

Elektrische fietsen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Welke het beste bij je past ligt aan waar je hem voor wil gebruiken. Daarom hebben we een uiteenlopend lijstje voor je klaarstaan. Van sportieve krachtpatsers tot e-bikes voor lange afstanden.

#1 Batavus E-go Finez Power

De Batavus Finez E-Go is een van de veiligste fietsen uit de lijst, voornamelijk vanwege de innovatieve verlichting. Het voorlicht is uitgerust met een sensor die automatisch overschakelt naar groot licht wanneer het donker wordt. Daarnaast is de fiets makkelijk te remmen en blijft hij stabiel in alle weersomstandigheden.

Batavus E-go Finez Power
Batavus E-go Finez Power (Afbeelding: Batavus)

Bestel jouw exemplaar hier

#2 Giant Entour E+2

De Giant Entour E+2 is een sportieve elektrische fiets. Dankzij negen verschillende versnellingen kun je de e-bike perfect afstemmen op elke reis. De e-bike heeft een draagvermogen van 130 kg en een actieradius van 56 kilometer. Dat maakt hem ideaal om te gebruiken tijdens een lange reis.

Giant Entour E+ 2 elektrische fiets
Giant Entour E+ 2 (Afbeelding: Giant Bicycles)

Bestel jouw exemplaar hier

#3 B’twin Elops E-LD 500 elektrische fiets

Deze elektrische fiets is ideaal voor lange afstanden. Met een actieradius van 94 km, kun je verder fietsen dan de meeste andere e-bikes. De achterwielmotor is krachtig en ideaal voor heuvelachtige gebieden. Het zadel heeft echter weinig vering, dus het is niet de meest comfortabele fiets om op te zitten.

B’twin Elops E-LD 500
B’twin Elops E-LD 500 (Afbeelding: Decathlon)

Bestel jouw exemplaar hier

#4 Stella Dolce Superior MDS

De Dolce Superior is een elektrische fiets met extra ruime voor- en achterdragers. Hierdoor kun je gemakkelijk een boodschappentas of kinderdrager meenemen. Het stuur heeft een speciaal slot om hem stevig te houden. De fiets heeft ook trapondersteuning dankzij een krachtige middenmotor en zeven versnellingen.

Stella Dolce Superior MDS
Stella Dolce Superior MDS (Afbeelding: Stella)

Bestel jouw exemplaar hier

#5 Giant Triple X E+

De Triple X E+ is perfect voor de stad. Met Giants SyncDrive Move voorwielmotor, kun je altijd snelheid houden, zelfs als je weinig kracht zet. De elektromotor heeft vijf verschillende ondersteuningsniveaus en een automatische ondersteuning. De actieradius is maximaal 110 km en de fiets heeft stevige aluminium dragers. De Triple X E+ heeft een dubbele standaard en een stuurslot om de fiets in balans te houden.

Giant Triple X E+
Giant Triple X E+ (Afbeelding: Giant)

Bestel jouw exemplaar hier

De 5 elektrische fietsen die de langste afstand kunnen afleggen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!