Een van de beste Steam-games heeft gigantisch veel korting

Games Lucas van de Wetering 12 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Een van de beste games in zijn genre heeft een extreme prijsverlaging gekregen op Steam. Het is een echte aanrader.

Een van de beste games op Steam is op dit moment in de aanbieding, en niet zo een beetje ook. De game Slay The Spire heeft een beoordeling van een 10/10 en is op dit moment 75% goedkoper dan normaal.

Als je de game nu koopt op Steam ben je maar iets meer dan 5 euro kwijt voor het spel, dat is niet veel geld. Ook heb je de optie om meerdere bundels te kopen. Zo is de bundel met de soundtrack ook 75 procent goedkoper, en is de bundel met Battle Packs voor het spel 53 procent goedkoper dan normaal.

Slay The Spire op Steam

Slay The Spire op Steam is een kaartspel waarbij je een eigen deck met kaarten moet maken om er vijanden mee te verslaan. Aan het begin van het spel kiest de speler een karakter, dit beslist met welke kaarten je het spel begint.

Je kiest de vijanden door elke keer een van de uiteenlopende paden uit te kiezen. Als je eenmaal doodgaat in het spel op Steam, doordat je verliest, moet je direct opnieuw beginnen. Wel kan je permanente upgrades vinden die je meeneemt als je doodgaat.

Je kan nieuwe kaarten krijgen voor je deck door vijanden te verslaan. Hoe verder je komt in het spel, hoe beter je deck wordt. Maar dat betekent niet dat het makkelijker wordt naarmate je verder komt in het spel. Slay The Spire op Steam blijft de speler uitdagen.

Pak de deal

Slay The Spire krijgt op Steam een formidabele beoordeling van een 10/10, met lovende reacties van zowel critici als reguliere spelers. Verder was de game ook voor meerdere prijzen genomineerd in 2019 en 2020. Waaronder die van beste indiegame van het jaar.

Je kan Slay The Spire nu met gigantische korting kopen. Het spel is zeker een aanrader als je houdt van card-games en deckbuilders. De korting op Steam loopt tot en met 15 april, dus wees er op tijd bij als je interesse hebt. Je haalt ‘m hier voor 5,74 euro in huis.

Shit: maker Red Dead Redemption komt met game over poepen tijdens werk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen