De perfecte TikTok downloader voor je favoriete video’s

Apps Sam Dille 29 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

De PlayStore en App Store zitten vol met apps voor het downloaden van TikTok-video’s. Veruit de meesten zijn niet al te best, maar er zitten een paar downloaders tussen die zeker de moeite waard zijn om eens uit te proberen.

Dankzij een TikTok downloader is het opslaan van de korte filmpjes in een handomdraai gefikst. Bovendien kun je met deze apps vaak video’s opslaan zonder watermerk. Dan hoef je, je niet langer meer te irriteren aan het logo in de hoek.

De 5 beste TikTok downloaders in 2022

Wij hebben de vijf beste TikTok downloaders voor je op een rij gezet. Alle apps slaan video’s op in HD-kwaliteit en zijn voorzien van handige features. Mocht je video’s heel snel willen opslaan, dan kun je deze online-optie uitproberen. Deze vereist geen installatie.

1. Video Downloader for Social Media

Video Downloader for Social Media is een handige mobiele app, speciaal voor het opslaan van videobestanden van TikTok. Je download een video in slechts drie stappen. Zoek een filmpje uit dat je leuk vindt, kopieer de link en plak hem in de app. Zo simpel is het. Alle gedownloade bestanden zijn in HD-kwaliteit, precies zoals op TikTok. De app geeft je ook de mogelijkheid om meerdere video’s te downloaden. Ideaal voor als je alle video’s van een pagina of profiel wilt opslaan.

Video Downloader for Social Media download je hier

2. 4K Tokkit

4K Tokkit is een andere betrouwbare tool voor het bekijken, downloaden en opslaan van TikToks. De go-to-functie van 4K Tokkit is de downloadtool waarmee je video’s kunt opslaan, samen met de muziek die erin is gebruikt. Bovendien biedt 4K Tokkit de functie om meerdere video’s tegelijkertijd op te slaan. Je kunt alle berichten van een enkele TikTokker in recordtijd downloaden. De premium versie geeft nog een handjevol extra features. Dan kun je ook nog eens bijschriften kopiëren en opslaan.

4K Tokkit
4K Tokkit (Afbeelding: 4K Tokkit)

Installeer 4K Tokkit hier

3. Video Downloader Without Watermark

TikTok-video’s kun je bijna niet downloaden zonder het watermerk in de hoek. Daarom zijn we dol op deze handige applicatie. Met deze app kun je TikToks downloaden zonder watermerk. Je hoeft alleen maar een video-URL te kopiëren en te plakken. Deze multifunctionele tool ondersteunt verschillende TikTok-versies. Best handig dus als je de app nog niet hebt bijgewerkt. Video Downloader Without Watermark maakt het heel makkelijk om video’s te bekijken, hernoemen en delen.

Video Downloader Without Watermark
Video Downloader Without Watermark (Afbeelding: TikMate)

Download Video Downloader Without Watermark hier

4. SaveTok: niet alleen om TikToks te downloaden

SaveTok is een enorm populaire TikTok-video-downloader. Dit komt doordat je naast het downloaden van video’s ook kan profiteren van een paar toffe features. Je kan bijvoorbeeld TikToks aan je bladwijzers toevoegen, zodat je precies kunt controleren welke video’s je al hebt bekeken. Daarnaast kun je tijdens het downloaden een slow-motioneffect toepassen. De video’s nemen weinig ruimte in op je pc of smartphone en zijn te downloaden zonder watermerk.

SaveTok
SaveTok (Afbeelding: SaveTok)

Download SaveTok hier

5. RepostTik

Deze applicatie maakt het mogelijk om TikToks te reposten en op te slaan op je smartphone. Met hulp van deze tool kun je snel video’s downloaden zonder vervelende advertenties en watermerken. Dit moet echter wel met een kleine omweg. Je moet namelijk eerst de video reposten op een sociaal netwerk. Vanuit daar kun je hem vervolgens downloaden naar je smartphone. Het is wat omslachtig, maar je kan dit proces gelukkig versnellen. Met de automatische download-optie wordt elke video die je repost, rechtstreeks opgeslagen. Pas wel op: als je een video per ongeluk verwijdert, kun je hem niet een tweede keer opslaan.

TikTok downloader: RepostTik
RepostTik (Afbeelding: Fix The Photo)

Installeer RepostTik hier

TikTok wil Twitch uit de weg ruimen: focus op gamers steeds groter

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen