Warm weer: de biersafe is een ondergrondse bierkoeler voor in de tuin

Uncategorized Rutger Houweling 27 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Warm weer, koud bier. Dat is een vereiste van menig bierliefhebber tijdens de zomerse avond. Nu kun je niet de hele koelkast vol met bier proppen, want er zijn ook andere voedingsmiddelen die van enige verkoeling moeten genieten om de smaak te behouden. Is de biersafe dan ook iets voor jou?

De biersafe houdt je bier koud zonder dat er elektriciteit aan te pas komt

Koeltassen of koelboxen, ze zijn overal te vinden, maar werken nooit perfect. Het koude bier warmt altijd wel een paar graden op en zorgt voor lichte teleurstellingen bij de consument. Zoals in meer situaties, de Duitsers hebben de oplossing voor je klaarliggen: de Biersafe.

Zoals in bovenstaande video wordt gedemonstreerd: je graaft een kuil, je plaatst de Biersafe Underground Beer Cooler in het gat, sluit ‘m goed af en binnen een mum van tijd heb je zestien koude pilsjes tot je beschikking. De aarde onder de grond blijft namelijk ook tijdens de zomer lekker koel en wil niets liever dan jouw bier koelen. Denken we.

Je kunt trouwens ook voor het kleine broertje van de klassieke Biersafe kiezen. Dan hoef je een kleiner gat te graven en kun je acht biertjes koelen. Het kleine exemplaar is ook goedkoper, daar betaal je 60 euro voor. De variant voor zestien flessen betaal je 105 euro voor. Beiden zijn hier te koop. Mocht je ‘m ook van een stijlvol graskapsel voorzien dan betaal je nog 16 euro extra. Ze weten ons wel uit te buiten, die Duitsers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen