Billy Brown uit Discovery-serie Alaskan Bush People overleden

Films & Series Jeroen Kraak 9 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Billy Brown is op 68-jarige leeftijd overleden. Hij is vooral bekend van de reality-show Alaskan Bush People op Discovery.

Alaskan Bush People is een van de meest populaire series op Discovery. In de show zien we hoe een Amerikaanse familie ervoor kiest om in Alaska in de wildernis te leven zonder elektriciteit en stromend water. Een van de bekendste personages is Billy Brown, de vader van het gezin. Zijn zoon Bear laat nu op Instagram weten dat zijn vader is overleden.

De dood van Billy Brown is een groot gemis

“We zijn diepbedroefd om te melden dat onze geliefde patriarch Billy Brown is overleden afgelopen nacht na een toeval. Hij was onze beste vriend – een geweldige en liefhebbende vader, opa en echtgenoot. Hij zal gemist worden. Billy leefde zijn leven zoals hij dat wilde, off the grid en off the land en hij leerde ons dat ook. We willen hem eren door zijn droom voort te zetten. We vragen voor privacy en gebeden tijdens deze moeilijke tijd. God zegene iedereen,” schrijft Bear over zijn vader op Instagram.

“We zijn ervan kapot om te horen dat Billy Brown plotseling is overleden. Hij maakt al jaren deel uit van de Discovery-familie. Hij was een pionier en een geweldig persoon, hij was uniek in zijn soort,” schrijft Discovery op Twitter en Instagram. Ons hart is bij zijn familie en bij diegenen die hem kenden en van hem hielden en met het verlies moeten omgaan.”

Alaskan Bush People op Discovery

Alaskan Bush People is al sinds 2014 te zien op Discovery en nu ook op Discovery+. In oktober zond de zender nog het twaalfde seizoen uit. In de serie zagen we al eens eerder gezondheidsproblemen van Billy Brown voorbijkomen en hoe lastig het soms kan zijn als je buiten de bewoonde wereld woont. Hoe en of de serie verder zal gaan is nog onbekend.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen