Black Friday is het perfecte moment om die nieuwe OnePlus-smartphone op de kop te tikken

Deals Mark Hofman 24 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Wie op zoek is naar een nieuwe Android-smartphone kan tijdens Black Friday zijn kans optimaal benutten. Er zijn drie modellen van OnePlus die goedkoper zijn dan ze de afgelopen zes maanden zijn geweest. Score!

Na onze uitstekende ervaring met de OnePlus Open  kijken we op de redactie alweer halsreikend uit naar de komst van het volgende vlaggenschip. Maar voor Black Friday parkeren we dat enthousiasme heel even en richten we ons op de modellen die nu al beschikbaar zijn.

Black Friday 2023: Android-smartphones van OnePlus

Wie een gloednieuwe Android-smartphone nodig heeft, zit meestal goed bij OnePlus. Eerlijk gezegd liggen de gloriedagen van het bedrijf een beetje achter ons, maar de smartphones van het merk blijven nog steeds een goede optie.

Zo ook de OnePlus 11, die dit jaar is uitgebracht. Deze smartphone heeft een groot 6,7-inch scherm, krachtige Snapdragon-chip, een batterij van 5000mAh en een triple-camerasysteem.

De adviesprijs van de Android-smartphone ligt iets boven de 700 euro, maar voor Black Friday komt Amazon met een aanzienlijke korting, waardoor deze nu het goedkoopst is in de afgelopen zes maanden.

Dankzij de 29% korting kost de OnePlus 11 (8GB / 128GB) momenteel 512,99 euro. Dat is zeker een goede deal, als je het ons vraagt.

OnePlus 11 5G, Android, Review
5G (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Ook de 10T en 10 zijn een stuk goedkoper

Voor degenen die dat nog iets te duur vinden, zijn er ook twee goedkopere modellen van het merk beschikbaar. Zowel de OnePlus 10 Pro als de 10T zijn momenteel tegen een lagere prijs verkrijgbaar.

De OnePlus 10 Pro heeft een 6,7-inch scherm, een Snapdragon 8 Gen 1-chip, een 5000mAh batterij en een triple-camerasysteem. Dankzij de 37% korting hoef je geen 725 euro (adviesprijs) te betalen, maar slechts 455,09 euro.

Voor liefhebbers van midrange-smartphones is er ook de OnePlus 10T. Deze Android-smartphone heeft ook een 6,7-inch scherm, een Snapdragon 8+-chip, een 4800mAh batterij en een triple-camerasysteem van iets lagere kwaliteit.

Dit model kostte je bij de lancering ongeveer 699 euro, maar is nu met 51% korting verkrijgbaar. Je betaalt nu dus slechts 345,89 euro.

OnePlus 10 Pro
Tweede generatie Hasselblad (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Let op dat zowel bij de 10T als de Pro de lanceringsprijs wordt gehanteerd. De korting lijkt dus groter dan hij daadwerkelijk is, maar we verzekeren je dat beide modellen de afgelopen zes maanden niet zo goedkoop waren.

Black Friday-deals zijn geweldig, maar…

Black Friday 2023 kan voor jou dus het moment zijn om die langverwachte nieuwe Android-smartphone te bemachtigen. Wat ons betreft is de OnePlus 11 een aanrader, maar er is wel iets om rekening mee te houden.

De Android-smartphone werd begin dit jaar uitgebracht en is dus zo goed als up-to-date qua hardware en software. Maar er gaan geruchten, en gezien de lancering van vorig jaar kan dat waar zijn, dat er over twee maanden alweer een nieuw vlaggenschip verschijnt.

China kan naar verluidt volgende maand al aan de slag met dit toestel, terwijl de internationale markt moet wachten tot begin januari. Het is dus slim om hier rekening mee te houden.

Een nieuw vlaggenschip betekent nieuwere specificaties en iets langere ondersteuning. Natuurlijk kost dat meer geld, maar bepaal zelf wat je belangrijk vindt en wat niet.

Goedkoopste speaker Sonos krijgt 25% korting tijdens Black Friday 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen