Nieuwe televisie nodig? Dit zijn de beste OLED en QLED-tv’s tijdens Black Friday

Deals Jeroen Kraak 24 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Black Friday is traditioneel hét moment om een nieuwe televisie te kopen. Natuurlijk wil je graag topbeeld en kies je dus voor OLED of QLED. Maar welke deals zijn nu echt de moeite waard? Wij zetten een aantal modellen van LG, Samsung en Sony op een rij bij Bol.com.

QLED en OLED zijn twee van de beste beeldtechnologieën voor televisies. Waar Samsung kiest voor QLED vanwege de warme kleuren, kiezen LG en Sony voor OLED vanwege echte zwarttinten. Die tv’s zijn echter wel flink prijzig. Gelukkig zijn ze tijdens Black Friday flink goedkoper.

Samsung, LG en Sony OLED tv’s tijdens Black Friday

Voor deze lijst hebben we op Bol.com vijf verschillende televisies van LG, Samsung en Sony uitgezocht die een prima Black Friday-deal zijn. Hier komen ze!

LG CS 65-inch

LG CS
Prachtig beeld op deze LG. (Afbeelding: Bol.com)

Als je het over OLED-televisies hebt, kom je al vrij snel bij LG uit. Het Koreaanse merk maakt fantastische tv’s voor zowel gamers als echte bingewatcher. De LG CS is daarop geen uitzondering.

In de LG CS zit de α9 Gen 5 AI-processor die zorgt voor nog beter beeld door mensen en voorwerpen te kunnen detecteren en zo scherper te maken. Je scoort de 65-inch-versie tijdens Black Friday voor 1.399 euro.

Sony Bravia XR 55-inch

Sony Bravia Bol.com Black Friday OLED
Prima voor in de huiskamer. (Afbeelding: Bol.com)

Sony-televisies staan natuurlijk bekend om hun fantastische beeld. Daar is deze Bravia geen uitzondering op. Bol.com biedt 33 procent korting op deze televisie tijdens Black Friday. Je krijgt er bovendien een gratis soundbar bij die normaal 270 euro kost.

Het bijzondere aan deze televisie is dat deze een speciale Netflix Adaptive Calibrated Mode heeft. Hierdoor krijg je een nog betere Netflix-ervaring. De chip binnenin past het beeld en geluid aan op hoe mensen tv-kijken. Deze televisie, inclusief de Soundbar, heb je nu voor 1.333 euro.

Samsung QE 55-inch televisie

Samsung QLED OLED tv Black Friday
Een lekker tv’tje! (Afbeelding: Bol.com)

Wil je QLED gecombineerd met OLED? Dan kom je op QE-OLED uit. Hierdoor heb je een hogere helderheid vergeleken met gewone OLED’s, maar wel de zwarttinten. Zo zie je zelfs de kleinste details haarscherp op deze Samsung-tv.

Deze televisie is ook nog eens superslank, waardoor het een pareltje is in je huiskamer. Normaal betaal je flink wat voor zo’n Samsung QE-OLED, maar tijdens Black Friday is die net wat goedkoper. Je hebt ‘m al voor 1.319 euro.

LG G2 55-inch OLED televisie

LG G2 OLED smart tv
Een plaatje! (Afbeelding: Bol.com)

De LG G2 is de ideale OLED voor mensen die veel van hun televisie verwachten. Dynamic Tone Mapping Pro splitst het scherm op in 5000 blokken om het beeld nog verder op te waarderen. De Brightness Booster zorgt ervoor dat je ondanks een OLED toch helder beeld hebt.

Deze tv is hartstikke dun, waardoor het een ideaal exemplaar is om aan de muur te hangen. Je scoort deze televisie nu extra voordelig tijdens Black Friday. Je hebt ‘m voor 1.429 euro bij Bol.com.

Samsung QE55QN90B tijdens Black Friday

Samsung NEO Qled
Neo. (Afbeelding: Samsung)

Deze Samsung televisie verschilt wel iets met de vorige in de lijst. Deze heeft namelijk een Neo QLED-scherm in plaats van QE-OLED. Deze televisie heeft dus een Mini LED-scherm waardoor er een nog nauwkeurigere lichtbediening is. Hierdoor is er dus helder beeld met intense kleuren.

Bij deze Samsung-televisie heb je ook nog goed geluid voor een flatscreen tv. Zo wordt deze afgestemd op de plaats waar de televisie staat en worden stemmen verbeterd. Ook is het super simpel om een soundbar aan te sluiten waarbij de televisie optimaal samenwerkt. Je hebt ‘m nu voor  1.369 euro tijdens Black Friday.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen