Black Friday bezorgt meesterlijke koffiezetapparaten Philips flinke korting

Gadgets Mark Hofman 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Black Friday in het verschiet gaat Bol deze week helemaal los met korting. Het zet verschillende apparaten in de aanbieding, waaronder drie machtige koffiezetapparaten van Philips.

Waar we eerder op Amazon al deze actie rondom de Ring videodeurbel tegenkwamen, is het nu tijd om voor een relatief lage prijs een goede bak koffie te zetten. Zodat je dit maandagochtendverhaal over Sam Altman kunt lezen, bijvoorbeeld.

Bol geeft koffiezetapparaten van Philips een spotprijs voor Black Friday

Het maakt deze Black Friday echt niet uit of je op zoek bent naar een espressomachine of een koffiecupmachine. Als het op koffiezetapparaten aankomt, is er echt wel een keiharde aanbieding te scoren bij winkels als Bol.

Zo richt het zich op dit moment bijvoorbeeld op de koffiezetapparaten van Philips. Iets waar menig koffieliefhebber zonder twijfel van kan genieten.

Tijd om kennis te maken.

Koffiecupmachine Philips met Black Friday-korting

Wie het genot van goede koffie echt kan waarderen, maar geen zin heeft om te hannesen met bonen, die kan gemakkelijk met een koffiecupmachine aan de slag. Je weet wel, die dingen waar George Clooney ernstig genoeg nog steeds reclame voor maakt.

Tijdens Black Friday gooit Bol een bekend Philips-merk op dit gebied in de aanbieding: L’Or. Persoonlijk heb ik geen machine van het merk, maar drink ik de cupjes (of in ieder geval het spul wat eruit komt) met liefde op.

Waar je doorgaans 114,99 euro moet betalen voor een dergelijke machine, koop je tijdens Black Friday de LM9012/21 voor slechts 64,99 euro. Dat is een korting van 43% en dus best wel lekker.

Bol geeft koffiezetapparaten A-merk lage prijzen voor Black Friday
(Afbeelding: Philips)

Bol stunt met heerlijke espressomachine

Wie met koffiecupjes geen genoegen neemt, die zal het met een espressomachine moeten doen. En geloof me, de echte koffieliefhebber gaat daar enorm van genieten.

Het probleem is echter dat zo’n kanon van een machine, waar je verschillende koffies op verschillende sterktes mee maakt, echt wel flink wat geld kan kosten. Zo is de LatteGo, een model van Philips waarmee je cappuccino’s en lattes maakt, normaal gesproken 399,99 euro.

Tijdens Black Friday gooit Bol 17% korting op het apparaat, waardoor je voor 331,49 euro een van de lekkerste koffiezetapparaten uit de webshop haalt.

Bol geeft koffiezetapparaten A-merk lage prijzen voor Black Friday
(Afbeelding: Philips)

Black Friday goed voor 15% korting

Als de prijs van de LatteGo je, ondanks de korting, nog steeds te hoog lijkt, kun je natuurlijk ook met een model aan de slag gaan dat net een klasse lager ligt.

Wat dat betreft is de Philips 2200 serie een uitstekende optie voor je keuken. Met de mogelijkheid voor verschillende soorten bakkies (espresso, cappuccino’s of lattes) is ook dit een uitstekende optie.

Normaal gesproken laat Bol je 287,10 euro betalen voor de 2200 serie, maar tijdens Black Friday is het feest met een korting van 15%. Je betaalt dan slechts 244,99 euro voor de Philips.

Bol geeft koffiezetapparaten A-merk lage prijzen voor Black Friday
(Afbeelding: Philips)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen