Bol veegt de vloer aan met de prijs van deze Dyson-stofzuiger

Deals Jeroen Kraak 25 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij WANT zoeken we dagelijks naar de beste koopjes voor jou. Vandaag hebben we een echte Dyson-stofzuiger, die goedkoper is bij Bol. Zo zuig je de vloer als de beste.

Een stofzuiger is niet het meest sexy apparaat in je huis, maar Dyson komt er toch knap bij in de buurt. Niet alleen het design van de steelstofzuiger is erg goed, maar hij neemt ook veel werk uit handen. Laat er eentje nu net goedkoper zijn bij Bol.

Laten we eerlijk zijn, stofzuigen is een vervelend klusje. Het liefst ben je er dan ook zo snel mogelijk klaar mee. Aangezien de stofzuigers van Dyson krachtig zijn en goed werken, bespaar je veel tijd.

Dyson V10 Origin goedkoper bij Bol

Maar voor kwaliteit betaal je natuurlijk ook. Dyson hoort dan ook zeker niet bij de goedkoopste stofzuigers. Als je dus geen groot budget hebt, kun je altijd terecht bij winkels zoals Lidl, die leuke alternatieven hebben.

Mocht je wel wat geld voor een stofzuiger overhebben, dan is de V10 Origin een ideaal model. Op een volle lading gaat deze draadloze stofzuiger zestig minuten mee.

Of je nu een hoogpolig tapijt of harde vloer wilt stofzuigen, het is geen enkel probleem voor de Dyson V10 Origin, die goedkoper is bij Bol. Met een maximale zuigkracht van 151 Air Watts en een vermogen van 525 Watt krijg je elke oppervlakte zo schoon dat je bijna echt van de vloer kunt eten.

Wat ook heel fijn is aan deze stofzuiger, is dat het een veertig procent groter stofreservoir heeft dan zijn voorganger. Zo hoef je deze minder vaak te legen en kun je zonder zorgen alles opzuigen wat je maar wilt.

Afbeelding: Dyson)

Dit kost de stofzuiger nu

Het mooie bij de Dyson V10 Origin is dat je flink wat accessoires erbij krijgt. Niet alleen koppel je de bovenkant makkelijk los, zodat je ook bij de moeilijkste plekjes kunt, maar je hebt bij dit model ook flink wat extra opzetstukken tot je beschikking. Zo heb je in elke situatie het beste resultaat.

Zoals eerder gezegd is deze stofzuiger bij Bol nu goedkoper tijdens de sale van het platform. Normaal betaal je voor de Dyson V10 479 euro, maar nu heb je hem voor 439 euro. Dat is een leuke korting van acht procent. Nog steeds prijzig, maar wel weer net iets meer betaalbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen